29 / 04 / 2024

Şanlıurfa ve Diyarbakır projeleri

Şanlıurfa ve Diyarbakır projeleri

Son dört yılda Diyarbakır ve Şanlıurfa'nın projeleri için Karacadağ Kalkınma Ajansı, bu yıl 4 ayrı program kapsamında 28 milyon TL hibe verecek.

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara'da 159 adet arsa ve arazi satılıyor! 

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara illerinde yer alan 159 adet arsa ve arazi satılıyor. Belediyeler ihale tarihlerini tek tek açıkladı. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

6 Şubat depremlerinden sonra Şanlıurfa'dan korkutan rakam! Tam 6 bin 736 bina yıkıldı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, ağır hasarlı 7 bin 829 bağımsız bölümden 6 bin 736'sının yıkımı yapıldı.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkan inşa ediyor!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da tam 246 konut ve 23 dükkan inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkan!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 adet konut ve 223 adet dükkan inşa edecek.

Diyarbakır Sur'da ticari alanların satılmasına tepki!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ve Diyarbakır Ticaret Borsası yazılı bir açıklamada bulunarak, Sur'daki ticari alanların tek tek ihale ile satılması halinde kısa sürede atıl duruma düşeceklerini ifade etti.

Bursa ve Diyarbakır'da yatılı rehabilitasyon merkezleri açılacak!

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da yapımına devam edilen yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

Konutta en değerli iller: Antalya, Şanlıurfa ve Gaziantep!

Koronavirüsün etkisinin azalmasıyla birlikte ev fiyatları da aynı hızda yükseldi. Nüfusun en yoğun olduğu ve konut değer artışının en yüksek olduğu iller ise Antalya, Şanlıurfa ve Gaziantep oldu.

Şanlıurfa'daki Eyyüpnebi Külliyesi inşaatında sona gelindi!

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya yakışır projeleri birer birer inşa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyüpnebi Külliyesi'nin inşaatını da tamamlıyor.

Şanlıurfa ve Mardin'de bazı yerler sit alanı ilan edildi!

Şanlıurfa ve Mardin'de bazı bölgeler 1 ile 2'nci derece arkeolojik sit alanı ilan edildi.

Şanlıurfa'ya Sabır Evleri inşa ediliyor!

Şanlıurfa'da peygamber kabirlerinin yer aldığı Viranşehir ilçesindeki Eyyüp Nebi Mahallesi'ne, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ziyaretçilerin kalabileceği "Sabır Evleri" inşa ediliyor.

Şanlıurfa Eyüpnebi’deki cami ve külliye inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Viranşehir Belediyesi işbirliğinde Eyüpnebi’de temeli atılan cami ve külliye inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa ve Diyarbakır projeleri Haberi

Şanlıurfa ve Diyarbakır projeleri

Diyarbakır Valisi ve Karacadağ Kalkınma Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aksoy, 2010 yılında faaliyet geçen ajansın bölge ekonomisinin ana gücünü oluşturan KOBİ'lere önemli katkılar sağladığını belirterek, "Bu çerçevede hayata geçirilen projeler firmalarımızın büyümesine ve işsizliğin çözümüne katkı sağladı. Sadece maddi kaynak sağlamıyoruz. Aynı zamanda Doğrudan Faaliyet Desteği ve Teknik Destek Programları sayesinde bölgedeki sosyal sorunların çözümüne yönelik projelerin gerçekleşmesine de yardımcı oluyoruz. Ajansımız bünyesinde faaliyet gösteren Diyarbakır Yatırım Destek Ofisi, özellikle Diyarbakır'a yatırım yapmak isteyen işadamlarımıza ücretsiz olarak hizmet veriyor. Ajansımız bu yıl KOBİ Mali Destek Programı, Sanayi Altyapısı Mali Destek Programı, Yenilenebilir Enerji Mali Destek Programı ile Turizm ve Kentsel Altyapı Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan projelere destek verecek. Ayrıca bu yıl ilk kez, GAP İdaresi Başkanlığı desteği...