07 / 05 / 2024

Şanlıurfa züğürt ağa

Şanlıurfa züğürt ağa

Şanlıurfa'da birkaç uyanık 2012'de çıkan bir yasayı kullanarak, nerede para etmeyen hazine arazisi varsa bunları bulup, kent veya ilçe merkezine yakın hazine arazileri ile takas etmek istiyor. Gerçekleşmesi durumunda ise kanlı olaylar olabilir.

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

Şanlıurfa Karaköprü'de satılık 4 arsa!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da 2 adet arsa satışa çıkıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Turkuaz Hizmet A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Eyyübiye'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Şanlıurfa'da dört arsa satılacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Halfeti'de 4 taksitle konut imarlı dört arsa satılacak!

Halfeti Belediyesi Şanlıurfa'da Halfeti'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar Karotlak Mahallesi'nde yer alıyor. 

Şanlıurfa'da depremlerde ağır hasar gören 63 okulun yerine yenileri inşa edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da yıkımı için karar verilen ağır hasarlı toplam 63 okulun yerine çelik konstrüksiyon yapılar inşa edilecek.

''Dolar almayın!'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Gram altın 1.130 lira sınırını geçip yükselirken Altın kahini İslam Memiş yatırımcılara ''dolar almayın!'' diyerek gram altındaki yükselişlere değindi. Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Gram altın 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Gözünüzü dört açın!

Bugün gram altın 1088 liradan işlem görüyor. Altın fiyatları büyük yükseliş kaydederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının 27 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Altın fiyatları tam bu kadar olacak, gözünüzü dört açın!

Dolar bıçak sırtında! Bir sabah ansızın uyanacaksınız dolar 35 TL olmuş!  Elinde dolar olanlar gözünüzü dört açın 

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların ansızın 35 lira olacağını söyleyerek elinde dolar olan yatırımcıların gözlerini dört açmaları konusunda uyardı. İşte son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkan inşa ediyor!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da tam 246 konut ve 23 dükkan inşa edecek. İşte detaylar…

Altın resmen füze gibi fırlayacak! Altın medyumu İslam Memiş tarih ve rakam verdi! Herkes gözünü dört açsın

Spot altın geçtiğimiz hafta 1700 doları geçti. ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra hafifçe gerileyen altın fiyatları için Altın medyumu İslam Memiş'ten altının füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes gözünü dört açsın...

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022 haberimizde yer alıyor. Projeden 41 bin 250 TL peşinat bedeliyle konut sahibi olunabiliyor. 

Şanlıurfa züğürt ağa Haberi

Şanlıurfa züğürt ağa

Şanlıurfa'da birkaç uyanık 2012'de çıkan bir yasayı kullanarak, nerede para etmeyen hazine arazisi varsa bunları bulup, kent veya ilçe merkezine yakın hazine arazileri ile takas etmek istiyor. Yani kendilerini, devletin sahip çıkmadığı arazi sahibi gibi gösterip mağdur ayağına yatarak, buldukları kıymetli arazileri almak için hukuki girişim başlattılar. Bugüne kadar bunu başaran çok sayıda nüfuslu kişi oldu. Ancak bu çok daha kapsamlı bir vurgun... İl genelinde 70 bin dönümden bahsediliyor. Piyasa değeri yaklaşık 1 milyar lira… Binlerce köylü babadan, dededen 40 yıldır işlettiği hatta ev yaptığı arazileri bu uyanıklara kaptırabilir. Bu durumu yeni fark eden muhtarlar ayaklandı. Ara ara toplanıp Ankara'ya gitmeye başladılar. Başta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında görüştükleri üst düzey yetkililer de dahil böyle bir vurguna göz yumulmayacağı...