15 / 05 / 2024

Şanlıurfada cami yapımı

Şanlıurfada cami yapımı

ŞANLIURFA Şanlıurfa'da üç ay içerisinde 50 cami inşaatına başlanırken. 5 yıl içerisinde 600 cami yapımı planlanıyor. Şanlıurfa'nın kent merkezinde 237 cami. ilçe ve köylerde ise bin 572 cami bulunuyor...

Şanlıurfa Eyyübiye'de 367 konutun yapımı tamamlanıyor!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 367 konut ve 35 işyerinin yapımı bitme aşamasına geldi. 

Şanlıurfa'da 19.2 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa Merkez'de 19 milyon 189 bin TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı.

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli  yapıldı. Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli  Bakırköy’de yapıldı.

Şanlıurfa'da 94.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik'te 94 milyon 750 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Müteahhitlerin talip olduğu arsasını cami yapılması için bağışladı!

Kırşehir’in Kaman ilçesinde bir hayırsever, arsasını cami yapılması şartıyla Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) bağışladı.

Mankale Yapı Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Mankale Yapı Mühendislik Anonim Şirketi bugün Soğanlık'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ulutaş tarafından kuruldu.

Diyarbakır'da cami yapımını durduran imar planı değişikliği iptal edildi!

Diyarbakır Kayapınar'da yapımı devam eden camiler için yıkım kararı iptal edildi. 

Şanlıurfa Siverek OSB'de 21.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa Siverek Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 100 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 21 milyon 974 bin TL'ye ihale edecek.

Diyarbakır'da cami yapımını durdurma kararı valiliği harekete geçirdi!

Diyarbakır Valiliği, HDP'li Büyükşehir Belediyesi'nin aralarında inşasına başlananların da olduğu camilerin yapımı için belirlenen alanların farklı amaçla kullanımı amacıyla imar planını değiştirmesi üzerine yürütmenin durdurulması talebinde bulundu...

İstanbul Vakıflar'dan 8.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık arsa!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından; İstanbul İli, Kartal İlçesi, Soğanlık Mahallesi, Gaziler Mevkii'nde yer alan gayrimenkulün üzerine 30 yıl süreyle Özel Öğrenci Yurdu inşaatı yapılmak üzere yapım karşılığı kiraya verilecek. 

Ardahan'da cami yapımı için arsa bağışlandı!

Ardahan Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, merkez Atatürk Mahallesi'nde cami inşa edilmesi için bir dönüm arsa bağışında bulundu.

TURSAB Şanlıurfa'da otel yapımına başladı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Şanlıurfa Göbeklitepe’de yeni bir otel yapımına başladıklarını açıkladı. Bağlıkaya, "2019'da 1 milyona yakın turist bekliyoruz'' diye konuştu.

Şanlıurfada cami yapımı Haberi

Şanlıurfada cami yapımı

Şanlıurfa'da üç ay içerisinde 50 cami inşaatına başlanırken. 5 yıl içerisinde 600 cami yapımı planlanıyor. Şanlıurfa'nın kent merkezinde 237 cami. ilçe ve köylerde ise bin 572 cami bulunuyor. Gelişen ve büyüyen ŞarUurfa'da alışveriş merkezleri ve yüksek binaların sayılan ve nüfus hızia artarken. mevcut cami sayısı ihtiyaca ce/ap vermiyor. Suriye'deki iç savaş nedeniyle Türkiye'ye kaçan Suriyelilen'n de sığınması ile nüfusun daha da arttığını belirten il Müftüsü ihsan Açık. üç aydır 50 caminin inşaatına başlandığım fakat 5 yi içerisinde en az 600 cami yapınma daha ihtiyaç duydukları kaydetti. 


"Şanlıurfa, manevi hayatı çok canlı olmasına rağmen, kentin çok heh büyümesi sebebiyle cami yapım ha. kentteki diğer yapiaşma hızına yet işememiş. Biz hedef belirledik 5 yıl içerinde 600 cami yapdmasnı istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda...