27 / 04 / 2024

Şanlıurfada hangi yatırımlar yapıldı

Şanlıurfada hangi yatırımlar yapıldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bundan 15 sene önce IMF kapılarında '100 milyon, 200 milyon dolar borç bulabilir miyiz' diye, el pençe divan durduğumuz bir dönemden, sadece Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapan bir döneme geldik." dedi.

Şanlıurfa'da 600 milyonluk yatırım hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesinin de içinde bulunduğu yerel yönetimlerin ve hükümet yatırımların toplu açılışını yaptı.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Kayseri Melikgazi'de hangi yatırımlar yapılacak?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi daire müdürleri ile yapılan toplantı ile 2017 çalışma yılı programında yer alan yatırımların sırası ile uygulama planının oluşturularak 2017 yılı planlamanın yapıldığını söyledi.

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı?

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı, kira gelirinde hangi il öne çıktı? Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi’nin 5 yıllık sonuçları işte bu sorulara cevap veriyor.

Gaziantep Nizip'te hangi yatırımlar yapılacak?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nizip’in yatırımlar ve projelerle kalkınan bir ilçe olacağını söyledi. Şahin yaklaşık 3 saat süren toplantıda muhtarlardan gelen talep ve istekleri dinledi.

Şanlıurfada hangi yatırımlar yapıldı Haberi

Şanlıurfada hangi yatırımlar yapıldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Şanlıurfa Polisevinde düzenlenen bakanlığının kentteki yatırımlarına ilişkin değerlendirme toplantısına katıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Şanlıurfa'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Arslan, şehrin geçmiş yıllara göre her anlamda ciddi gelişme gösterdiğini söyledi.

Bakan Arslan, kentteki çözüm bekleyen sorunlar ve devam eden yatırımları kapsamlı değerlendirdiklerini, yapılacak yeni çalışmalara ilişkin de istişarede bulunduklarını söyleyerek şöyle konuştu:

"Şanlıurfa'ya iktidarımız döneminde yapılan yatırımın toplam tutarı 3 milyar 419 milyon Türk lirasıdır, eski parayla 3 katrilyon 419 trilyon. Büyük bir para. Bundan 15 sene önce IMF kapılarında '100 milyon, 200 milyon dolar borç bulabilir miyiz' diye el pençe pan durduğumuz bir dönemden sadece Şanlıurfa'ya 3,5 katrilyon lira yatırım yapan bir dönemi...