07 / 05 / 2024

şanlıurfada okul yapılacak

şanlıurfada okul yapılacak

Şanlıurfalı iş adamı Mehmet Nuri Göçmen, tekstil ve inşaat sektöründeki başarısının ardından şimdi de eğitim sektörüne yatırım yaptı.

Şanlıurfa'da 897 adet deprem konutunun teslimi ay sonunda yapılacak! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da deprem konutlarının yapımları hızla sürüyor. 897 adet deprem konutunun teslimi bu ayın sonunda yapılacak. Peki diğer konutlarda son durum ne? 

3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak! Yalnızca bir kez verilecek! Sakın kaçırmayın!

Devlet tarafından vatandaşlara ödenen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Adana, Adıyaman, Elazığ, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde iç sularda balık avcılığı yapan gemilere 3 bin 500 TL ile 6 bin lira arasında destek ödemesi yapılacak.

5 soruda TOKİ Şanlıurfa Sosyal Konut Projesi 2022! Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Şanlıurfa konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Şanlıurfalı hayırseverlerin katkısıyla İdlib'de 90 ev yapılacak!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından başlatılan kampanyada toplanan yardımlarla, Suriye'nin İdlib şehrinde ihtiyaç sahipleri için 90 ev yapılacak.

İzmir depreminde hasar gören 33 okul yeniden yapılacak! 

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 30 Ekim'de meydana gelen depremde hasar gören 33 okulun iş insanları desteği ile yeniden yapılacak. 

Silivri'de depremde hasar gören ilkokul yeniden yapılacak!

Silivri'de 25 Eylül 2019'da meydana gelen depremde ağır hasar alan Ortaköy Sezin Öztaş İlkokulu yeniden yapılacak. Ortaköy Sezin Öztaş İlkokulu'nun yerine TOKİ 16 derslikli bir okul inşa edecek...

Rize Sivil Havacılık Lisesi için yeni bina yapılacak!

Rize’nin Pazar ilçesinde Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edildi. 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında hizmete açılacak okul için bina yapılacak. 

İzmir'e 41 yeni okul yapılacak!

İzmir'de eğitim öğretimin daha nitelikli ve verimle hale getirilmesi için kente 746 derslikli 41 yeni okul yapılacak.

Çekmeköy'deki 20 dönümlük askeri alana okul yapılacak!

Çekmeköy'de daha önce Sarıgazi Askeri lojmanlarının yer aldığı hazine arazisine özel okul yapılacak.

Kepez'e 8 yılda 100 okul yapılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e 8 yılda 100 okul yapılacağını açıkladı. Kepez'in eğitim şehri olacağına dikkat çeken Tütüncü okullar hakkında bilgi verdi.

Adıyaman Besni'ye 2 yeni okul yapılacak!

Adıyaman Besni İlçesi Kaymakamı Ahmet Gencer, ilçenin sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Besni'ye 2 okul yapılacağı müjdesini verdi.

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın yerine okul yapılacak!

Çekmeköy’de cumartesi günleri kurulan Çekmeköy Ulus Pazarı, 21 Ocak tarihinden itibaren kendi gününde yeni adresinde açılacak. Eski pazar alanının yerine ise okul yapılacak.

Sincan NATO benzinliğine okul yapılacak!

Başbakan Yıldırım, Sincan’ın göbeğinde kalan ve bölge için tehlike oluşturan NATO benzinliğinin yerine okul yapılması talimatını verdi.

şanlıurfada okul yapılacak Haberi

şanlıurfada okul yapılacak

Şanlıurfalı iş adamı Mehmet Nuri Göçmen, tekstil ve inşaat sektöründeki başarısının ardından şimdi de eğitim sektörüne yatırım yaptı. 


OKUL İÇİNDE OKUL MODELİ 

Göçmen'nin, FARK-SİS ile eğitim hayatına başlayan Fark Koleji İstanbul Florya'da açıldı. FARKSİS modelinde güne güçlü bir kahvaltıyla başlayan öğrenciler, ana dersleri işledikten sonra yine okul içerisinde dil, spor, sanat, bilim ve sınav okulu çalışmalarıyla eğitim sürecine devam ediyorlar. Okulun açılış törenine katılan MEB Müsteşarı Yusuf Tekin özel teşebbüslere ayrı bir önem verdiklerini ve destekleme çalışmalarıyla kaliteyi her geçen yıl daha üst seviyelere çıkarmaya çalıştıklarını söyledi. Şanlıurfalı iş adamı Mehmet Nuri Göçmen, hedefinin 4 yeni okul daha açmak olduğunu belirterek ilerleyen yıllarda okulda İngilizce eğitime geçirmeyi planlıyor. 


Musa KILINÇ/Ceylanpınar...