05 / 05 / 2024

santa yolu

santa yolu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Santa antik kentine ulaşımı sağlayan yolun Gümüşhane il sınırlarında kalan kısmının bakım-onarım çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirileceğini ifade etti.

Santa Antik Kenti'nin yolu onarılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Santa antik kentine ulaşımı sağlayan yolun Gümüşhane il sınırlarında kalan kısmının bakım-onarım çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirileceğini ifade etti.

Doğu Karadeniz'de 180 köy yolu ulaşıma kapandı!

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde 180 köy yolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı, Rize ve Artvin’de bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Kapalı yolların açılması için çalışmalar başlatıldı...

Karadeniz-Akdeniz Yolu projesinin Ordu ayağındaki çalışmalar 2015 yılında tamamlanacak!

Osmanlı padişahı İkinci Abdülhamid döneminde yapımı planlanan, Karadeniz'i İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz'e bağlayacak Karadeniz-Akdeniz Yolu projesinin Ordu ayağındaki çalışmalar 2015 yılında tamamlanacak.

Bakan Yıldırım Uşak'ta çevre yolu temeli attı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Uşak'a geldi. Özel bir uçakla Uşak Havalimanı'na inen Yıldırım, il protokolü tarafından çiçekle karşılandı. Bakan Yıldırım, daha sonra çevre yolu temel atma törenine katıldı....

Trampa yolu ile kamulaştırma nedir?

Kamu yararının gözetilmesi durumunda özel mülkiyetin bedeli ödenerek devlet tarafından satın alınması olan kamulaştırma projesi trampa yolu ile yapılabiliyor. Peki trampa yolu ile kamulaştırma nedir?

Uşak Çevre Yolu 'nun temelini Binali Yıldırım atacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 11.30'da çevre yolu inşaatının temel atma törenine katılacak. Yıldırım saat 14.00'te Uşak protokolü ve Sivil Toplum Örgüt temsilcileriyle birlikte yemek yiyecek.

KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu iletişim!

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Basın Ekpres Yolu üzerinde yükselecek KLK İnşaat Basın Ekspres Yolu iletişim bilgilerinden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede yer alan daireler henüz satışa çıkmadı...

Isıtma ve soğutmayı çözebilmenin tek yolu inşa etme şeklini değiştirmek!

Sıfır Enerji ve Pasif Ev Derneği (SEPEV) Yönetim Kurulu Başkanı Tuğba Salman Gürcan, Türkiye'de enerjinin yüzde 40'ının binaları ısıtmak ve soğutmaya harcandığını belirterek, "Isıtma ve soğutmayı çözmenin tek yolu inşa şeklini değiştirmek" dedi....

Antalya'da yeni kaldırım ve bisiklet yolu çalışması başladı!

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nın Akdeniz Bulvarı ile Atatürk Bulvarı arasında kalan kısmındaki (Konyaaltı’nda Sealife Otel yanındaki yol) kaldırımları yeniliyor. Çalışmalar kapsamında 2.40 metre genişliğinde bisiklet yolu da yapılacak.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'ndeki tünelde sona yaklaşıldı!

Şehir merkezleri birbirine en uzak komşu iller olan Antalya ve Mersin arasındaki coğrafi engelleri ortadan kaldıracak Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde yer alan ilk ve en uzun tünelde sona yaklaşıldı

Bursa 2015 'te İpek Yolu Şehirleri'ne ev sahipliği yapacak!

Güney Kore’nin Yeosu kentinde gerçekleştirilen Dünya 8. İpek Yolu Şehirleri Belediye Başkanları Forumu’nun sonuç bildirgesine göre tarihi ipek yolu şehirlerinin belediye başkan ve yöneticileri 2015 yılında Bursa’da toplanacak.

ODTÜ yolu Aralık’ta bitiyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara trafiğini rahatlatacak olan ve Anadolu Bulvarı ile Konya Yolu' nu birbirine bağlayacak ODTÜ yolunun Aralık ayında bitirileceğini belirtti...

Karadeniz Sahil Yolu'nun imar planı 8 yıl sonra iptal edildi!

Radikal gazetesinden Serkan Ocak'ın haberine göre Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu hizmete açılan Karadeniz Sahil Yolu'nun imar planlarını iptal etti. Ama plansız kalan yolu yıkmak mümkün değil.

santa yolu Haberi

santa yolu


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, tarihi Santa antik kentine ulaşımı sağlayan yolun Gümüşhane il sınırlarında kalan kısmının bakım-onarım çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirileceğini ifade etti.

SANTA İÇİN CİDDİ ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK

Santa harabeleri olarak adlandırılan tarihi bölgenin turizm için çok büyük gelecek vaat ettiğine dikkat çeken Gümrükçüoğlu, “Santa’nın benzeri yok. Burası bir tarihi kent. Bu şehir ortaya çıkarılmalı. Orası bir dünya mirasıdır ve bu dünya mirasının ülkemiz turizmine kazandırılması için hep birlikte ciddi çalışmalarımız olacaktır” dedi.

Santa harabelerine Trabzon’dan, Yanbolu Vadisi üzerinden ulaşımın sağlandığına dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, bu yoldaki sorunları ortadan kaldırmak için harekete çektiklerini kaydederken, yolun Gümüşhane il sınırları içerisinde kalan kısmının bakım-onarım çalışmalarının da Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından icra edileceğini kaydetti. 


Konuyla ilgili olarak planlamalarını kamuoyuyla paylaşan Gümrükçüğlu,...