06 / 05 / 2024

Santiago Bernabeu rıbas

Santiago Bernabeu rıbas

İspanya’nın en büyük mimarlık şirketlerinden biri olan L35 Arquitectos Madrid’in simgesi Santiago Bernabéu Stadyumu’nu yenileme çalışmasını üstlenmek üzere Real Madrid yönetim kurulu tarafından tercih edilen iş ortağı oldu...

Hükümetin kentsel dönüşüm planı hazır! Depreme karşı dirençli şehirler için düğmeye basıldı!

Depreme karşı dirençli şehirler için düğmeye basıldı. Dirençli Şehirler ismi verilen yeni strateji kapsamında depremin dışında küresel iklim değişikliğiyle giderek artan su stresi, sel, tarımsal kuraklık gibi afet ve etkilere karşı da kırılganlık azaltılmış olacak.

Yabancıya konut satışlarında frene basıldı! Yabancı yatırımcılar Türkiye'den uzaklaşıyor

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre 2023 yıl raporuna göre yabancıların yatırımları yıllık bazda yüzde 48 azaldı. Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı ve Yüksek Mimar Emrullah Yedikardeş, bir zamanlar piyasayı diri tutan yabancı satışlarında frene basıldığını belirtti.

Paralar hesaplara toplu olarak yatırılabilir! 3 aylık ödeme için düğmeye basıldı!

Verilen son dakika bilgilerine göre, paralar hesaplara toplu olarak yatırılabilir.3 aylık ödeme için düğmeye basıldı. Acil bakın...

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde yeni adım

MERSİN'in Gülnar ilçesindeki Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS), ana adımlardan biri olan ikinci güç ünitesinin reaktör basınç kabı kurulumu bitirildi. İşte detaylar…

Apartmanlarda hazır basılı gider makbuzu kullanmak yasal mı?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Apartmanlarda hazır basılı gider makbuzu kullanmak yasal mı?' sorusunu yanıtladı.

İspanya kan ağlıyor, Real Madrid stat inşaatını durdurmuyor!

Corona virüs salgını sebebiyle bilançonun ağırlaştığı İspanya'da, Real Madrid'in stadı Santiago Bernabeu'daki yenileme çalışmaları ise aralıksız olarak devam ediyor.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

Basın Sitesi'ndeki binanın yıkım görüntüleri tartışma yarattı!

İstanbul Bahçelievler Basın Sitesi'nde bulunan 11 katlı 80 dairelik bina, dün akşam saatlerinde yıkıldı. Bazı bölümleri kendiliğinden çökerken, binanın yıkım görüntüleri de tartışma yarattı.

Real Madrid yeni stat projesini açıkladı! Maliyeti 525 milyon avro olacak!

Santiago Bernabeu Stadı'ndaki yenileme çalışmaları, 2023 yılında sona erecek. Yenilemenin toplam maliyeti 525 milyon avro olacak...

İşçilerle görüşen İGA’dan basın açıklaması!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, işçi temsilcileri ile bir araya geldi. İGA Havalimanı İşletmesi basın açıklaması yayınladı.

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

Yıldırım Kule basın lansmanı 21 Eylül'de!

Yıldırım Grup güvencesiyle Ankara’nın gözde lokasyonlarından Konya Yolu’nda yükselen Yıldırım Kule basına tanıtılıyor.

Basın Expres Yolu otel yatırımlarının gözdesi!

İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak adlandırılan Basın Ekspres Yolu'nda 21 otel yatırımı bulunuyor. Üçüncü Havalimanı’na yakınlığı ile avantaj sağlayan bölgede yeni otel yatırımları da devam ediyor.

Santiago Bernabeu rıbas Haberi

Santiago Bernabeu rıbas

İspanya’nın en büyük mimarlık şirketlerinden biri olan L35 Arquitectos, dünyada stadyum tasarımı konusunda en büyük uzman olan GMP Architekten ve otel yapımı konusunda uzman Ribas&Ribas Arquitectos ile birlikte, Madrid’in simgesi Santiago Bernabéu Stadyumu’nu yenileme çalışmasını üstlenmek üzere Real Madrid yönetim kurulu tarafından tercih edilen iş ortağı oldu.


25 Eylül 2011’de Real Madrid’in yönetim kurulu, Santiago Bernabéu’nun imajını değiştirmek ve onu Madrid’in mimari simgesine ve uluslararası bir referans noktasına dönüştürmek amacıyla gerçekleştirilecek yenileme çalışmasına yeşil ışık yaktı. Bunun için, tanınmış ve uluslararası prestij sahibi dört yabancı mimarlık şirketi ile bir araya geldi.


Real Madrid yönetiminin Bernabéu’nun yenilenmesi konusunda ortaya koyduğu şartlar arasında “avangard tasarıma sahip, stadı çevreleyen yeni bir mimari cephe yaratmak, görünüşü radikal bir biçimde değiştirmek ve de stadın her tarafının...