26 / 05 / 2024

SAP Labs Innovation Center Türkiye

SAP Labs Innovation Center Türkiye

Alman yazılım firması SAP Labs Innovation Center Türkiye, Dünya üzerindeki ikinci Ar- Ge merkezini İstanbul'a kuruyor. 20 milyon euro yatırım bedeliyle kurulacak merkezde 300 kişilik istihdam hedefleniyor...

Bitcoin devi resmen iflas etti!

Kripto para sektörünün devlerinden biri olan Stabilcoin TerraUSD'nin yaratıcısı Terraform Labs iflas ettiği kaydedildi. Bitcoin devi, Amerika Birleşik Devletleri'nde iflas başvurusunda bulunduğu belirtildi. Binlerce yatırımcıyı ilgilendiren bu olay, piyasada büyük yankı uyandırdı.

Yeni yılla beraber konut sitesi aidat zamları belli olacak! Yüksek zam oyunlarına dikkat!

Yeni yıldan itibaren sitelerde yeni aidat zamları belli olacak. Bazı fırsatçı site yönetimlerinin şimdiden yüksek zam taleplerinde bulunduğu ifade ediliyor. Uzmanlar ise her yönetimin bir olmadığını aktararak "Sap ile samanı karıştırmamalıyız" diyor.

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savıd Sapır ve Kasım Okçu ortaklığında kuruldu.

Philips 5000 Series DST5020/30 buharlı ütü kaç TL? 13 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Philips 5000 series buharlı ütü, 2400 Watt gücü, çizilmelere karşı dayanıklı rahat kayan tabanı, damlama önleyici sistemi ve ergonomik tutma sapıyla konforlu bir ütüleme deneyimi yaşatır. Peki, Philips buharlı ütü kireci nasıl temizler, musluk suyu konur mu? İşte cevabı...

Yüksek emiş gücüne sahip toz torbasız elektrikli süpürge ile evinizi şımartın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Evimin her köşesi tertemiz olsun diyen ev hanımları için Arnica,yüksek emiş motor gücüne sahip teknolojisiyle ve özel filtre sistemleriyle ön plana çıkıyor. Tutma sapında bulunan kumanda sayesinde cihazı çalıştırmak, kapatmak ve derecesini arttırıp - azaltmak mümkün hale geliyor.

İşte Meta’nın sanal gerçeklikteki zararı!

Meta'nın sanal gerçeklik birimi Reality Labs VR ve AR yatırımlarıyla 13,7 milyar dolar zarar ettiğini bildirdi. İşte detaylar…

Eminevim'in iş süreçlerinde dijital dönem başladı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim,  iş yönetim süreçlerini yeni nesil ERP uygulaması SAP S/4HANA ile dijitale taşıdı.

Erkim Labs Araştırma Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Erkim Labs Araştırma Geliştirme Anonim Şirketi bugünBeşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mert Zorlular tarafından kuruldu.

Yüzen evler mi yüzen hayaller mi?

Yüzen evlerin bulunduğu, insanların timsahları evlreinde beslediği, dünyanın en büyük taşkın su yatağı olan Kamboçya Tonle Sap Gölü'nün hayran bırakan hikayesini biliyor musunuz?

Ustabaşıoğlu İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ustabaşıoğlu İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Mobilya Nakliyat Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Azap Sap tarafından kuruldu.

Para politikasının temel amacı fiyat istikrarını sağlamak!

Fiyatlar genel düzeyini etkileyen etmenler yakından izlenerek fiyat istikrarını olumsuz etkileyecek ani gelişmeler karşısında enflasyon hedefinden sapılmamasına yönelik para ve maliye politikası araçları etkili bir şekilde devreye alınacak.

Kıbrıs'ta sapık ev sahibi, kiracısına dehşeti yaşattı!

Kıbrıs'ta kiracısı olan T.D. isimli genç kıza tecavüz girişimde bulunan ev sahibi Erbay T. polis tarafından gözaltına alındı.

Hadise Ayşe Sultan Korusu’ndan ev alacak!

Geçtiğimiz yıllarda evine girmeye çalışan sapık yüzünden şok geçiren Hadise, korunaklı olan Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşındı. Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşınan Hadise, 10 milyon liralık daire için kesenin ağzını açtı.

SAP Labs Innovation Center Türkiye Haberi

SAP Labs Innovation Center Türkiye

SAP Labs Innovation Center Türkiye, Teknopark İstanbul'da 20 milyon euroluk bir yatırımla büyük bir teknoloji ve bilim merkezi kuracak. İnovasyon merkezi Türkiye'de ve bölge ülkelerde kamu sektörü, tüketici ürünleri, perakende ve imalat sektörü gibi kilit yerel endüstrilerdeki müşterilerine inovasyon desteği sağlayacak. 


SAP, Türkiye'de inovasyon merkezi kuruyor SAP aynı zamanda Türkiye'de inovasyon merkezi kuran ilk yazılım şirketi oldu. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, inovasyonun alın teri değil akıl teri işi olduğunu belirterek, "En büyük sermaye yetişmiş insan, akıl gücüdür. Dünyanın akıl merkezi batıdan doğuya doğru kayıyor. Çünkü gelecek burada"...