27 / 04 / 2024

Sapa Gayrimenkul kentsel dönüşüm projeleri

Sapa Gayrimenkul kentsel dönüşüm projeleri

Oray Demirel, Müslüm Boynukısa ve Sefa Yıldız ortaklığında kurulan SAPA Gayrimenkul Yatırım kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nden başlıyor. Sapa Gayrimenkul Bağdat Caddesi projesinde detaylar Şubat'ta belli olacak...

Aremas Gayrimenkul İstanbul kentsel dönüşümü için yeni model önerisinde bulundu!

Aremas Gayrimenkul, İstanbul'un kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunun belirterek, yeni bir model önerisinde bulundu. 

Gayrimenkul sertifikası konut sektörüne merhem olacak! Hem konut alımı hem de kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu hem kentsel dönüşüm hem de fahiş kira ve konut fiyatları üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ise tekrar gündeme gelen gayrimenkul sertifikasının konut sektörü için merhem olması bekleniyor.

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şaban Türker tarafından kuruldu.

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli yapıldı!

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli gerçekleştirildi. Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İlteriş K Erdemir tarafından kuruldu.

Sapa Proje Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sapa Proje Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Levent Girayöz tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde kimler ne kadar kira yardımı alır?

Gayrimenkulü kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan vatandaşlar Bakanlığın sunmuş olduğu bazı finansal desteklerden faydalanabiliyor. Peki, kentsel dönüşümde kimler ne kadar kira yardımı alır?

Büyükçekmece Elit Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Elit Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Ertüzün ve Hande Gizem Türker ortaklığında kuruldu.

Zkdm Zekdaş Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik Şirketi kuruldu!

Zkdm Zekdaş Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Coşkun Budak, Erdal Mandalı ve Mahmut Şengül ortaklığında kuruldu.

Türkiye’de 7 milyon yapı risk altında!

Realty World Elfi Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Danışmanı Serkut İsafça yaptığı açıklamada Türkiye'de 7 milyon yapının risk altında olduğunu belirtti.

Sapa Gayrimenkul kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Sapa Gayrimenkul kentsel dönüşüm projeleri

SAPA Gayrimenkul Yatırım tek başına hayata geçireceği ilk projesini Bağdat Caddesi'nde hayata geçirecek.  Oray Demirel, Müslüm Boynukısa ve Sefa Yıldız ortaklığında kurulan SAPA Gayrimenkul Yatırım'ın Bağdat Caddesi'nde hayata geçireceği projesi kentsel dönüşüm projesi olacak. 


Henüz projelendirme aşamasında olan Sapa Gayrimenkul Bağdat Caddesi projesinde detayların Şubat ayının ikinci haftası gibi belli olması planlanıyor. 


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sapa GY Yönetim Kurulu Başkan vekili Müslüm Boynukısa projeye dair “Türkiye’de özellikle İstanbul’da riskli bina sayısı oldukça fazla sayıda ve belediyeler başta olmak üzere resmi kurumlar kentsel dönüşüme destek veriyorlar. Bu tür çalışmalar memnuniyet verici… Biz de alanında tecrübeli ortaklarla bir araya gelerek Gayrimenkul Yatırım şirketi kurduk ve Bağdat Caddesi’ndeki projemizle bir başlangıç yapmış bulunuyoruz. Bağdat Caddesi’nden başladık çünkü Bağdat Caddesi, İstanbul’un en eski yerleşim...