16 / 05 / 2024

Sapanca Gümüş adres

Sapanca Gümüş adres

Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli  Başakşehir’de yapıldı.

Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli  Başakşehir’de yapıldı.

Sapanca Gölü havzası için 100 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Sapanca Gölü havzasının korunması amacıyla kurum olarak bugüne kadar 100 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık ve halen de yapmaya devam ediyoruz." dedi

Sapanca Gölü Koruma Eylem Planı'nda sona gelindi!

Kocaeli İSU ve Sakarya SASKİ genel müdürlükleri tarafından yapılan Sapanca Gölü Eylem Planı son aşamaya geldi. Göl havza koruma eylem planı ve özel hüküm belirleme projesi kapanış toplantısı yapıldı.

Sapanca Gölü havzası kontrol altında!

Sapanca Gölü Havzası Özel Hükümleri Belirleme Toplantısı, Sakarya Sapanca’da yapıldı.Toplantıya katılan Su Yönetimi Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, “Sapanca Gölü, bölgenin en önemli içmesuyu kaynağıdır'' dedi.

Sapanca Gölü’nün su seviyesi 3 metre yükseldi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sapanca Gölü’nün suya doyduğunu ve su seviyesinin 3 metre yükseldiğini belirterek, tarım arazilerine zarar vermemesi için gölden su tahliyesi yapıldığını söyledi.

Sapanca Gölü su seviyesi arttı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, " Sapanca Gölü'ndeki kota 30,40 - 30,30'lardaydı. 2 metreye yakın bir kot yüksekliği yaşanıyor" dedi.

Sapanca Gölü'nde su seviyesi yükseldi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Sapanca Gölü'nde geçen seneye oranla 2 metreye yakın bir kot yüksekliği olduğunu söyledi.

Yuvacık Barajı'ndan Sapanca Gölü'ne su takviyesi sonlandırıldı!

İSU Genel Müdürü Bayram: "Yuvacık Barajı'ndan Sapanca Gölü'ne 3 ay boyunca toplam 12 milyon metreküp su verdik. Bugün itibarıyla su takviyesini durdurduk" şeklinde açıklama yaptı.

Gümüşkent Evleri 2 satış ofisi!

4 blok şeklinde yükselen Gümüşkent Evleri toplam 150 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Gümüşkent Evleri 2 satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sapanca Gölü'nün su seviyesi 30.45’e çıktı!

İSU Genel Müdürlüğü, Yuvacık Barajı’ndan Sapanca hattı ile Sapanca Gölü'ne su vermeyi sürdürüyor. Son yağışlar ve Yuvacık Barajı’ndan gönderilen günlük 150 bin m3 su ile birlikte Sapanca Gölü’nün su seviyesi, 30.45’e çıktı.

Sapanca Gölü'nün su seviyesi yükseliyor!

Sapanca Gölü'nün su seviyesi yükseliyor. Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Yuvacık Barajı'ndan Sapanca Gölü'ne su verilmeye devam edildiği kaydedildi.

Tüpraş'ın Sapanca Gölü'nden izinsiz su çekme davası sürüyor!

Sapanca Gölü'nden izinsiz su çektikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut ve de İzmit Rafineri Müdürü Mustafa Mesut İlter'in yargılanmasına devam edildi

Sapanca Gölü'nde su seviyesi artıyor!

Sakarya ve Kocaeli'nin içme suyu havzası olan, kuraklık ve aşırı su alımı nedeniyle seviyesi, bir ara dikey olarak 3 metre aşağıya inmesi sonucu işletme kodunun altına düşen Sapanca Gölü'nde su seviyesi artmaya başladı.

Sapanca Gümüş adres Haberi

Sapanca Gümüş adres

Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli  Başakşehir’de yapıldı.

Sapanca Gümüş Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu: 
İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami...

Adres: BAŞAK MAH.KANAAT ÇIKMAZI SK. V1K-94 BLOK NO:2...