19 / 05 / 2024

Sapanca Hill Gayrimenkul Adres

Sapanca Hill Gayrimenkul Adres

Sapanca Hill Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Murat Tok, Recep Gücüyener ve Mehmet Tok imzasıyla kuruldu.

Sapanca'da 10.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Sakarya Milli Emlak, Sakarya ili, Sapanca ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 10 milyon 864 bin 952 TL'ye satıyor...

Pelican Hill Evleri'de 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi tarafından Pelican Hill Villa yerleşim alanı içerisinde yer alan 870.893 metrekarelik villa 10 milyon TL'ye satışa çıktı. Gayrimenkulün ihalesi 16 Şubat 2020 günü gerçekleşecek.

Sakarya'da 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Sapanca'da yer alan gayrimenkulü 5 milyon 444 bin 420 TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Sapanca'da 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya Sapanca'da yer alan arsayı 5 milyon 544 bin 420 TL bedelle satışa çıkardı.

Sapanca'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Sakarya İli, Sapanca İlçesi, Akçay Mahallesi'ndeyer alan gayrimenkul 6 milyon 197 bin 829 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Pelican Hill Batı Mahal'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Pelican Hill-Batı Mahal'de bulunan villa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 300 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sapanca İcra Dairesi'nden satılık gayrimenkul! 8 milyon TL'ye!

Sakarya Sapanca'da yer alan Sapanca İcra Dairesi tarafından 8 milyon 18 bin 699,43 TL değerindeki gayrimenkul satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak. 

Sapanca'da 18.3 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 18 milyon 379 bin 107 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Amad Gayrimenkul'den Sapanca'da Lake View Resort villaları!

Amad Gayrimenkul, Sapanca'da yeni projesine başlıyor. Amad Gayrimenkul'den Sapanca'da Lake View Resort villaları geliyor. 

Amad Gayrimenkul'den Sapanca'ya Lake View Resort projesi!

Amad Gayrimenkul, Sapanca’da gerçekleştirdiği Navras Villaları’nın gördüğü büyük ilgi nedeniyle yeni bir yatırım kararı alarak bölgede 22 milyon TL yatırımla Lake View Resort villalarını geliştiriyor.

City Hill Sancaktepe satılık daire!

2019 yılı Mart ayında teslimlerin gerçekleşeceği City Hill Sancaktepe projesi Kahramanlı Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. City Hill Sancaktepe satılık daire fiyatları 338 bin TL'den başlıyor.

Kahramanlı Gayrimenkul City Hill Sancaktepe ne zaman teslim?

Kahramanlı Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen City Hill Sancaktepe projesinin ilk etabında 148 konut ve 4 ticari birim bulunuyor. Peki Kahramanlı Gayrimenkul City Hill Sancaktepe ne zaman teslim?

City Hill Sancaktepe fiyatları 338 bin TL'den başlıyor!

Kahramanlı Gayrimenkul ve Yatırım tarafından inşa edilen City Hill Sancaktepe 1.Etap’ı 148 daire ve 4 bağımsız ticari alanları ile göz kamaştırıyor.

Sapanca Hill Gayrimenkul Adres Haberi

Sapanca Hill Gayrimenkul Adres

Sapanca Hill Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Murat Tok, Recep Gücüyener ve Mehmet Tok imzasıyla kuruldu. 


Sapanca Hill Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...