01 / 05 / 2024

sapanca reyhan villaları fiyatları

sapanca reyhan villaları fiyatları

Sapanca Reyhan Villaları Marmara bölgesi Sakarya iline bağlı olan Sapanca’da inşa ediliyor. Proje İstanbul şehir merkezine 30 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 1 saat uzaklıkta yer alıyor.

Sapanca Lake Villas'ta yüzde 50 peşinat ve vade farksız taksitlerle!

Sapanca Lake Villas projesinde göl manzaralı tripleks villalar bulunuyor. Sapanca Lake Villas projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödediklerinde vade farksız taksit imkanından yararlanabiliyor.

Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Nefes Sapanca Villaları, Nexonya İnşaat tarafından villa konut sektöründe son yılların yükselen lokasyonlarından Sapanca'da yükseliyor. Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde villa satışları başladı. Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

Sapanca Reyhan Villaları’nın satışları başladı!

Sapanca Reyhan Villaları Marmara bölgesi Sakarya iline bağlı olan Sapanca’da inşa ediliyor. Proje İstanbul şehir merkezine 30 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 1 saat uzaklıkta yer alıyor.

Sapanca’da ‘Küçük Arabistan’ kuruldu!

Sakarya’nın Sapanca ilçesi, özellikle Suudi Arabistan ve Katar'dan gelenlerin ilgisi ile konut fiyatlarında büyük artış yaşanmasına neden oldu. Değeri 1 milyon dolara kadar yükselen villalar Arapların meskeni oldu.

Sapanca'da konut inşaatları arttı!

Sapanca’da lüks siteler ve villaların inşaatları arttı. Ormanın içinde evi bulunanlar, Araplara 200 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değişen fiyatlarla evlerini satıyor.

Amad Gayrimenkul'den Sapanca'da Lake View Resort villaları!

Amad Gayrimenkul, Sapanca'da yeni projesine başlıyor. Amad Gayrimenkul'den Sapanca'da Lake View Resort villaları geliyor. 

Sapanca Lake View Resort Villaları!

14 dönüm arazi üzerinde inşa edilecek olan Sapanca Lake View Resort Villaları 21 adet villadan meydana geliyor. Sapanca Lake View Resort Villaları 22 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Amad Gayrimenkul'den Sapanca'ya Lake View Resort projesi!

Amad Gayrimenkul, Sapanca’da gerçekleştirdiği Navras Villaları’nın gördüğü büyük ilgi nedeniyle yeni bir yatırım kararı alarak bölgede 22 milyon TL yatırımla Lake View Resort villalarını geliştiriyor.

Sapanca lüks villaların yeni adresi oldu!

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde, orman içinde lüks villalar inşa ediliyor. Ancak bölgede oluşan yüksek arz kadar talebin olmadığı belirtiliyor

Sapanca Şelale Villaları satışa çıktı!

DSC İnvest imzasıyla Sapanca Dibektaş mevkiinde hayata geçirilen Şelale Villaları satışa çıktı. Cityscape Turkey'e özel yüzde 15 indirimin sunulduğu Şelale Villaları'nda 15 adet müstakil villa yer alıyor.

Sapanca Ormanları'na villa doldu!

Sapanca'ya son birkaç yılda Araplar akın ediyor. İlçeye bağlı göl manzaralı orman ev ve araziler, Türk ortaklı Arap yatırımcılarda satın alınarak, fiyatların 650- 700 bin dolara kadar villaların inşa edildiği Villaköy'lere dönüşüyor.

sapanca reyhan villaları fiyatları Haberi

sapanca reyhan villaları fiyatları

Tunç Doğan tarafından yapılan Sapanca Reyhan Villaları Marmara bölgesi Sakarya iline bağlı olan Sapanca’da yükseliyor. Proje İstanbul şehir merkezine 30 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 1 saat uzaklıkta yer alıyor. 

Reyhan Villaları göl ve vadi manzaraları sunan tek proje olan Reyhan Villaları’nda  2 salon, 2 mutfak, 6 oda, 7 banyo, havuzu ve saunası bulunuyor.

Reyhan Villaları, araba ile kayak merkezine 30 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanına ve Viaport Alışveriş Merkezine 1 saat, Abant gölüne ise 1 saat 40 dakika uzaklıkta yer alarak tatil günlerinden keyifli zaman geçirmeyi sunuyor.

Her biri 1 dönüm ve 500 metrekare civarında olan villaların satış fiyatı 3milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Sapanca Reyhan Villaları iletişim:
Adres: Akcay Mahallesi, Orta Sokak, no:56, Sapanca, Sakarya
Telefon: +90(532) 461 6509
Web:...