14 / 05 / 2024

sapanca sgm son durum

sapanca sgm son durum

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nin temelinin yarın gerçekleştirilecek tören ile atılacağını açıkladı.

Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Nefes Sapanca Villaları, Nexonya İnşaat tarafından villa konut sektöründe son yılların yükselen lokasyonlarından Sapanca'da yükseliyor. Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

İnova Terra Evleri'nde son 4 villa! 6.8 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

İnova Terra Evleri, İnova Yatırım İnşaat imzasıyla, Sapanca Çayiçi Mahallesi'nde inşa ediliyor. Tamamı villadan oluşan İnova Terra Evleri'nde satışlar başladı ve son 4 villa kaldı. İşte İnova Terra Evleri projesi ile ilgili detaylar...

NG Grubu, Sapanca'daki ikinci yatırımını hızlandırdı!

NG Grubu, Sapanca ve Ayfon'daki yatırımlarının yanında Antalya’da Phaselis Otel’i ve son olarak da geçen ay Bodrum’da bir oteli satın aldı. NG Hotels, Sapanca’daki oteline ilave yeni otelini de 2020 yılının ilkbaharında devreye alacak...

Elite World’den Sapanca’ya yeni otel!

Türkiye'nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World tatil konseptli bir başka yatırıma daha başlamış. Bu yatırım son dönemde birçok otelin açıldığı Sapanca'da hayata geçiriliyormuş…

Sapanca Bisiklet Yolu'nun ihalesi bugün!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nden Sapanca Gölü kıyılarına ulaşacak yeni yürüyüş ve bisiklet yolunun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Sapanca son başvuru tarihi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Sapanca projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Sapanca'da ormanlık alana villa köy!

Sakarya'nın doğa harikası ilçesi Sapanca son yıllarda betonlaşmaya başladı. Arap turistlerin yoğun ilgi gösterdiği bölgede evler yüzbinlerce dolar fiyatla alıcı satılıyor. 

Sapanca TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Sakarya Sapanca TOKİ projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Sakarya Sapanca TOKİ son başvuru günü!

Sakarya Sapanca TOKİ projesinde 325 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Sapanca TOKİ başvuru tarihi 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Sakarya Sapanca Toplu Uygulaması kapsamında yer alan 369 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, yaptığı açıklamada inşaatın son sürat devam ettiğini söyledi.

TOKİ Sapanca sözleşme tarihleri 17 Nisan!

TOKİ'nin Sakarya Sapanca'da hayata geçirdiği 447 adet konut için son sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Sakarya Sapanca son başvuru günü!

TOKİ'nin Sakarya Sapanca Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği 447 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

sapanca sgm son durum Haberi

sapanca sgm son durum


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nin temelinin yarın gerçekleştirilecek tören ile atılacağını açıkladı. Kurban Bayramı sonrasında konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, projede temel atma tarihi olarak içinde bulunulan haftayı işaret eden Başkan Toçoğlu, yeni merkezin 7’den 70’e tüm Sapancalıları bir araya getireceğini ifade etmişti. Toçoğlu ayrıca Sapanca SGM’de kültürel ve sosyal çok çeşitli faaliyetlerin uzman eğitmenler gözetiminde yapılacağını belirtmiş, projenin ilçede ikamet eden vatandaşların büyük beğenisini kazanacağına inandıklarını söylemişti.


Toçoğlu’ndan Vatandaşlara Davet

Saat 18.00’da gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm vatandaşları davet eden Başkan Toçoğlu, “Bilindiği üzere Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi projesini Çayiçi Mahallesi’ndeki bin 500 metrekarelik alana kazandıracağız. Yarın bu örnek çalışmamızın temelini vatandaşlarımızla birlikte atmayı ümit ediyoruz. Tüm hemşerilerimizi temel atma törenimize bekliyoruz. İnşallah atılacak...