07 / 05 / 2024

Sapanca Spor ve Kültür Merkezinin duvarları tamamlandı

Sapanca Spor ve Kültür Merkezinin duvarları tamamlandı

Sapanca Belediyesi, ilçe merkezine uzak mahallelerden biri olan Akçay Mahallesi’nde inşasını sürdürdüğü Spor ve Kültür Merkezi alanının çevresinin tamamını dekoratif kalıp duvarlarla çevreledi.

Türkiye’nin e-spor ve turnuva platformu Teamwars, yayına başladı! Turnuvalar oyuncuları bekliyor!  

Türkiye’nin E-spor ve Turnuva Platformu Teamwars yayına başladı. Online turnuvalar oyuncuları bekliyor. İşte Teamwars ile ilgili merak edilenler...

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Sapanca Kırkpınar'da teleferik inşaatı krizi çözülemedi! 

Sapanca Kırkpınar halkı, ilçelerinde yapılan teleferik projesini istemiyor. Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran vatandaşlar, henüz çözüme ulaşamadı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenileme çalışmalarına 2016 yılının Mayıs ayında başlanan ve bugüne kadar geçen yaklaşık 3,5 senelik sürede tamamlanamayan Okmeydanı Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Sakarya’da spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak inşa ettiğimiz Sapanca Spor Tesisleri de artık açılış için gün sayıyor. Geyve ilçemize de spor tesisi kazandıracağız. İnşallah Sakarya’mızda spor tesisi olmayan ilçe kalmayacak” dedi.

Osmangazi Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Bursa Küplüpınar Spor ve Eğitim Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi’nin Küplüpınar Mahallesi’nde spor ve eğitim merkezi olarak hayata geçirdiği hizmet binasında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Sapanca Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Sapanca’da inşa çalışmaları süren spor tesislerinde incelemeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “2 bin kişilik tribünlerimiz tamamlandı. Zeminde gerekli çalışmalar sona erdi.” dedi.

Sapanca Spor ve Kültür Merkezinin duvarları tamamlandı Haberi

Sapanca Spor ve Kültür Merkezinin duvarları tamamlandı

Spor ve Kültür Merkezi binası etrafının tamamlanmasıyla, mahalle ortasında şık bir görünüme kavuşturulan merkez bina çalışmalarında önümüzdeki günlerde bina içi çalışmalarını da başlanacak.

Spor ve Kültür Merkezi ile bütünlük anlayışı içinde değerlendirilen mahalle kavşak düzenlemeleri çalışmaları konusunda, Akçay içi köprünün hemen girişinde bulunan Akçay Mahallesi Sağlık Evi’nin duvarları da beton duvarla çevreleniyor. Akçay Mahallesi’nde sosyal hayatı hareketlendirilecek yatırımlar konusunda bir açıklama yapan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, ‘’Yaptığımız yatırımlarla ilçe merkezine en uzak konumda bulunan tüm mahallelerde sosyal hayatı canlandıracağız. Uzun yıllardan beri uzaklığı nedeniyle ve imkanların yetersizliği yüzünden ihmal edilen tüm mahallelerimize yaptığımız yatırımlarla yeni dönemde farkımızı hissettiriyoruz. Eskiden köy olan Akçay gibi yeni mahallelerimiz için sosyal ve spor alanlarındaki yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek’’ diyerek, düşüncelerini...