05 / 05 / 2024

Sapphire yunuseli

Kiler GYO, İstanbul Sapphire binasını satıyor!

Kiler GYO Sapphire’in satışı için anlaştığı TFI ile sözleşmesini yenilemedi. Nahit Kiler, satış kararının sürdüğünü, teklifleri beklediklerini söyledi.

Osmangazi Yunuseli'de kaçağa geçit yok!

Kaçak yapılaşmayla mücadelesini sürdüren Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen 600 metrekarelik bir depoyu yıktı.

Bursa Yunuseli BGC Konutları projesinde sona gelindi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Bursa'da yapımı devam eden projelerin şantiyelerini gezerek, "Yunuseli BGC Konutları projesi, bitiş noktasına geldi. İnşallah yılbaşına kadar teslim edeceğiz." dedi.

Yunuseli BGC Konutları'nda anahtarlar yılbaşında teslim edilecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Bursa'da yapımı devam eden projelerin şantiyelerini gezerek, "Yunuseli BGC Konutları projesi, bitiş noktasına geldi. İnşallah yılbaşına kadar teslim edeceğiz." dedi.

Sapphire Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Sapphire, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sapphire Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Sapphire Kurban Bayramı çalışma saatleri...

TOKİ Bursa Yunuseli BGC Konutları sözleşmeleri sona eriyor!

TOKİ tarafından Bursa Osmangazi Yunuseli’nde inşa ettirilmekte olan 452 adet konutun Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri ay sonunda sona erecek.

Bursa Yunuseli'nin çehresi değişiyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yunuseli kanalındaki dere ıslah çalışmalarının ardından derenin her iki yanında yapılan karayolu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile rekreasyon düzenlemeleriyle Yunuseli’nin çehresini tamamen değiştiriyor.

Bursa Yunuseli kentsel dönüşümünden 62 milyon TL gelir!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 40 milyon TL’ye satışa çıkarıp alıcı bulamadığı Yunuseli’deki Fen İşleri Şantiye alanında hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi sayesinde 62 milyon TL gelir elde etti.

Bursa Yunuseli’deki kentsel dönüşümden 62 milyon TL'lik gelir!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 40 milyon TL’ye satışa çıkarıp alıcı bulamadığı Yunuseli’deki Fen İşleri Şantiye alanında hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi sayesinde 62 milyon TL gelir elde etti.

Bursa Panayır-Yunuseli arasına modern düzenleme!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’yı daha ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla Panayır Kavşağı-Yunuseli arasındaki 4 kilometrelik yolda projelendirilen genişletme ve köprü düzenleme çalışmalarının başlatıldığını açıkladı.

Yunuseli BGC TOKİ Konutları kura sonucu 2016!

452 konutluk Bursa Yunuesli Basın Konutları projesinde kura çekimi bugün yapılacak. İşte, Yunuseli BGC TOKİ Konutları kura sonucu 2016...

BGC TOKİ Yunuseli kurası sonucu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle inşa edilecek olan 452 konut için kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. İşte, BGC TOKİ Yunuseli kura sonucu!

BGC TOKİ Yunuseli kura yeri!

452 konutluk TOKİ BGC Konutları projesinin kura çekilişi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. Peki, TOKİ BGC Konutları kurası nerede? İşte, BGC TOKİ Yunuseli kura yeri!

Sapphire yunuseli Haberi

Sapphire yunuseli

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...