07 / 05 / 2024

Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı açılış

Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı açılış

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’ın inşa ettiği Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı’nın 27 Ağustos tarihinde açılacak.

Putin, ESTA'nın inşa ettiği Yuri Gagarin Havalimanı'nın açılışını yaptı!

Toplamda 43 bin 147 metrekarelik bir alanda hayata geçirilen Yuri Gagarin Havalimanı hizmete açıldı.

Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı 27 Ağustos'ta açılacak!

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’ın inşa ettiği Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı’nın 27 Ağustos tarihinde açılacak.

BİM mağaza sayısını 7 bin 478'e çıkardı!

2018 verilerine göre BİM yüzde 30 büyüyerek cirosunu 32 Milyar TL'ye yükseltti. Yuriçi ve yurdışı mağaza sayısı 7 bin 478'e çıktı.

ESTA, Moskova’nın en büyük AVM’sini inşa ediyor!

ESTA Construction, Rusya’da son üç ayda üç büyük ihale aldı. Firma, bir milyar dolan bulan ihaleler sonrasında Saratov’a havaalanı, Mercedes’e fabrika ve IMMOCHAN’a AVM inşa edecek…

ESTA Construction, Rusya'daki dev projelerinin startını verdi!

Rusya’da toplamda 1 milyar dolarlık kontrat imzalayan ESTA Construction, dev projelerinin startını verdi. ESTA Mercedes Benz’in fabrikasını ve Saratov Uluslararası Havalimanı’nı yapacak.

Esta Construction Rusya'da havalimanı inşa edecek!

Adını Krasnodar Arena ile duyuran Esta Construction Rusya'nın Saratov şehrinde kurulacak yeni havalimanını hayata geçirecek.

Rus milyarder Yuri Milner 100 milyon dolara malikane aldı!

ABD halen krizin yaralarını sarmaya çalışırken, konut sektöründe yeni bir rekor kırıldı. Forbes'un zenginler listesine bu yıl giren Rus milyarder Yuri Milner, Silikon Vadisi'ndeki bir malikaneyi 100 milyon dolara satın aldı...

Moskova Merkez Camisi'nin kaba inşaatı tamamlandı

Moskova Belediye Başkanı Yuri Lujkov'un temelini attığı Moskova Merkez Camisi'nin minarelerinin kaba inşaatı tamamlandı

Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı açılış Haberi

Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı açılış

Türk inşaat şirketi ESTA Construction’ın hayata geçirdiği Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı’nın 27 Ağustos'ta resmi açılışı yapılacak.

ESTA tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin yanı sıra Rusya’daki faaliyetleriyle de dikkati çeken ESTA Construction, Rusya’da bir dev projeyi daha başarıyla tamamladı. ESTA Construction tarafından anahtar teslim yapımı tamamlanan Saratov Yuri Gagarin Uluslararası Havalimanı'nın resmi açılışı gerçekleştirilecek.

Havalimanı, ziyaretçilerin kamera karşısına geçip fotoğraflarını anında alabildiği, kendilerini kozmonot gibi hissettiren bir teknolojiyi içinde barındıran ve ayın zamanda içerisinde bir uzay müzesinin de olduğu tek havalimanı olarak ön plana çıkıyor.

- İlk uçuş gerçekleştirildi

43 bin 147 metrekare alana inşa edilen ve yıllık 1 milyon yolcu kapasitesine sahip olması beklenen havalimanındaki ilk uçuş ise geçen günlerde başarılı bir şekilde yapıldı. Moskova’daki Vnukovo Havalimanı’ndan havalanan Aeroflot’un Pobeda isimli Boeing...