15 / 05 / 2024

Saray Alüminyum ödül

Saray Alüminyum ödül

1980'den beri inşaat sektörüne hizmet veren Saray Alüminyum, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği tarafından ödül aldı. Firma, “Alüminyum İnşaat Aksamı” kategorisindeki ödülün sahibi oldu.

Vatandaş gayrimenkulden vazgeçti, yatırım amaçlı konut alımları düştü!

TÜİK'in verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları Kasım ayında düştü. Konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yatırım tercihini değiştirdi. Yatırım amaçlı konut alımları düştü...

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 

Nurol GYO, İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor. İşte şirketten yapılan o son dakika açıklaması...

Bakan Şimşek'ten enflasyon müjdesi: Bir yıl içinde enflasyonu ciddi oranda kontrol altına alıp düşüreceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, müjdeyi verdi. Bakan Şimşek, gerçekleştirilecek reformlar ile bir yıl içinde enflasyonu ciddi oranda kontrol altına alıp düşüreceklerini açıkladı.

ŞOK’ta 25 TL üzeri alışverişlerde L’oreal bakım kremi 269 TL’den 80 TL’ye, Sleepy ıslak havlu 75 TL’den 45 TL’ye düşecek

​​​​​​​ŞOK’ta dev hafta sonu indirimleri yarın başlayacak. Buna göre, 25 TL üzeri alışverişlerde L’oreal bakım kremi 269 TL’den 80 TL’ye, Sleepy ıslak havlu 75 TL’den 45 TL’ye düşecek. İşte ŞOK fiyat listesi 30 Eylül 2023...

Hurdaya okkalı zam! Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır, demir ve alüminyum hurda 28 Eylül 2023 fiyat listesi 

28 Eylül 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Son zamanlarda düşen hurda fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları güncel hurda fiyatlarını açıkladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Ayz Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Abdullah Yılmaz ve Murat Arslan ortaklığında kuruldu.

Alüminyum, paladyum ve bakır fiyatları rekor kırdı! Emtia fiyatlarında yükseliş sürüyor

Rusya Ukrayna savaşının başladığı güden bu yana tüm piyasalarda görülen dalgalanma durmadan devam ediyor. ABD, G7, NATO ve AB üyesi ülkeler Rusya’ya ekonomik yaptırımları açıklarken, sadece döviz ve altın fiyatların değil, alüminyum, paladyum ve bakır gibi emtialarda da yeni rekorlar kırılıyor.

Cimetrik İnşaat Alüminyum Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cimetrik İnşaat Alüminyum Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 400 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Tnk Metal İnşaat Malzemeleri Alüminyum Hırdavat Matbaacılık Demir Limited Şirketi kuruldu!

Tnk Metal İnşaat Malzemeleri Alüminyum Hırdavat Matbaacılık Demir Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Olgun tarafından kuruldu.

Sektör Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektör Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sümer, Ömer Zeki Sümer ve Yasin Durak ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açıkgöz tarafından kuruldu.

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

Saray Alüminyum ödül Haberi

Saray Alüminyum ödül

1980 yılından bugüne inşaat sektörüne hizmet veren ve geliştirdiği yenilikçi iç ve dış cephe sistemleri ile sektörün önde gelen kuruluşlarından olan Saray Alüminyum, 2016 yılı ihracat performansı ile İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği tarafından ödüle layık görüldü.


Türkiye’nin en fazla ihracat gerçekleştiren şirketleri arasında yer alan Saray Alüminyum, İhracatın Metalik Yıldızları Ödül Töreni’nde, 52 milyon dolar ihracat performansıyla, “Alüminyum İnşaat Aksamı” kategorisindeki ödülün sahibi oldu. Bu yıl yedincisi Raffles İstanbul Otel’de düzenlenen törende, Saray Mimari Sistemler İdari Müdürü Aret Marancioğlu, şirketi adına ödülü aldı.


Sektöründe üst üste ihracat birincilikleri olan Saray Alüminyum, üretiminin yaklaşık yüzde 50‘sini ihraç ediyor. Saray Alüminyum kompozit panelleri ve mimari sistemleri, İspanya’dan Güney Afrika’ya, toplam 55 ülkeye ihraç...