05 / 05 / 2024

saray gibi tasarlanmış evler

saray gibi tasarlanmış evler

Rusya'nın başkenti Moskova'daki binanın içindeki bir daire görenleri şaşkına çeviriyor. İtalya'dan özel siparişle getirttiği altın varaklı mobilyalarla döşediği evini adeta saraya çevirdi.

Mustafa Demir: Ahlat'taki Cumhurbaşkanlığı Sarayı tarihi ve milli bir projedir!

TBMM Genel Kurulunda açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı sarayı yapılacağı eleştirilerine cevap verdi. Demir, "Bir saray olmadığı gibi külliyeden daha büyük bir anlam taşıyan tarihi ve milli bir projedir" dedi...

Muhterem Nur: Oturduğum ev, saray gibi!

Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur önemli açıklamalarda bulundu. Hakkında çıkan haberler hakkında konuşan Nur, ''Ben evsiz barksız değilim. Oturduğum ev bana yetiyor, saray gibi'' dedi.

Edirne Sarayı'nın kazıları yeniden başlıyor!

Fatih Sultan Mehmet ve Kanuni Sultan Süleyman gibi Osmanlı padişahlarına ev sahipliği yapan Edirne Sarayı'nda kaz çalışmaları 3 yıl aradan sonra yeniden başlatılıyor.

Yeni yapılar için rejim değişikliğine gidiliyor!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, 16 Nisan’da yapılacak referanduma ilişkin açıklamalar yaptı. Candan, simgesel yapılarının yıkıldığını ve yeni inşa edilen okul, hükümet konağı, adalet sarayı gibi yapılar için rejim değişikliğine doğru gidildiğini belirtti.

Batman Adalet Sarayı Mayıs’ta hizmete açılıyor!

2 Yıl gibi bir sürede yapımı tamamlanan Batman Adalet Sarayı, açılış için gün sayıyor. 24 Mahkeme salonu ile 33 duruşma salonun bulunduğu Saray’da, 500’den fazla yargı mensubu ve personel görev yapacak.

Steve Jobs'tan eşine 16.7 milyar dolarlık miras!

2011 yılında ölen Apple’ın kurucu ortağı ve eski CEO’su Steve Jobs, eşine 16.7 milyar dolarlık miras bıraktı. Şanslı eş milyonlarca dolarlık 4 adet saray gibi evin de sahibi.

Fikret Orman: Saray gibi bir stat yapıyoruz!

Vodafone Arena ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Orman, şunları söyledi: "Marka algımızdaki en önemli şey stadımız. Vodafone Arena, sadece bir stat değildir, marka algısının simgesidir." dedi.

Van Saray İlçe Parkı'nın yüzde 50'si tamam!

Van Büyükşehir Belediyesi sezon başında Saray ilçesinde yapıma başladığı Saray İlçe Parkı’nın yüzde 50’lilik kısmını tamamladı. Saray'a 37 bin metrekare alan üzerinde inşası hızla devam edilen parkta kültür merkezi, ilçe meydanı gibi yapılar yapılacak.

En iyi tasarlanmış 12 finalist otelden 3'ü Türkiye'den!

Dünya Mimarlık Festzvali her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya çapında en iyi tasarlanmış binaları ödüllendiriyor. İşte Dünyadaki en iyi tasarlanmış 12 otel...

Gamze İlgezdi Kadıköy'deki 3 rezidans dairesini birleştirdi!

CHP'li Gamze İlgezdi, Kadıköy'de 12.5 milyon dolarlık 3 süper lüks rezidans dairesini birleştirip tek bir daire haline getirdi. Evin içi ise 8 milyon dolara 'saray gibi' döşendi.

Osman Zolan Sarayköy yatırımlarını anlattı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçenin saray gibi olacağını söyledi. Sarayköy ziyaretine, Ahmetli mahallesiyle başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da eşlik etti

Tekirdağ Saray'da içe suyu tesisinin temeli atıldı!

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde içme suyu sorununu ortadan kaldıracak olan içme suyu tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Tesisin, 5 bin tonluk gömme su deposu, klorlama tesisi gibi sistemleri içinde barındıracağı kaydedildi.

İşte Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki konutu!

Ankara Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı yerleşkesi içinde inşaatı devam eden Cumhurbaşkanlığı Konutu’nda sona yaklaşıldı. Dış cephesi tamamlanan konut da Saray gibi akşamları aydınlatılmaya başlandı. İşte fotoğraflar...

saray gibi tasarlanmış evler Haberi

saray gibi tasarlanmış evler

Rusya'nın başkenti Moskova'daki binanın içindeki bir daire görenleri şaşkına çeviriyor.


Sade döşenmiş evinden sıkılan ev sahibi kadın bütün birikimini harcayarak evini yeniden dekore etti.


Evin içerisini komple yıktırıp tekrardan yaptıran kadın, yer döşemelerinden tavana kadar barok mimarisinin bütün inceliklerini evinde kullandı.


İtalya'dan özel siparişle getirttiği altın varaklı mobilyalarla döşediği evini adeta saraya çevirdi.


İşte o daireden fotoğraflar