30 / 04 / 2024

Saray Halı halka arz

Saray Halı halka arz

Saray Halı A.Ş. tarafıdnan bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saray Halı halka arzını gerçekleştirdi. Saray Halı borçlanma aracına ilişkin bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Saray Halı borçlanma aracı halka arzını yayınladı!

Saray Halı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saray Halı borçlanma aracı halka arzını yayınladı. Saray Halı borçlanma aracı halka arzını haberimizde bulabilirsiniz.

Saray Halı halka arz gerçekleştirecek!

Saray Halı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saray Halı tasarruf sahipleri sirkülerini yayınladı. Saray Halı 25-26-27 Haziran 2014 tarihlerinde halka arz yapacak.

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Kaç lot verdi?

Simit Sarayı’nın borsada ne zaman işlem göreceği yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile talep toplayan Simit Sarayı halka arz sonuçları belli oldu. İşte detaylar...

Simit Sarayı ne zaman halka arz olacak? Kaç lot verecek?

Simit Sarayı olarak da bilinen Dmr Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. halka arz ediliyor. Türkiye'nin en büyük pastane ve unlu mamuller zincirlerinden biri olan Simit Sarayı'nın halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulunca (SPK) onaylandı.

Feriye Sarayı halka açıldı!

Osmanlı döneminde saray halkının deniz ulaşımı için kullanılan Feriye Sarayı bir tadilat işleminden geçirilerek halka açık bir hale getirildi. Feriye Sarayı’nın işletmesini devralan GO Proje Yönetim Kurulu Başkanı Göktuğ Özdemir, 10 milyon liralık yatırımla Feriye Sarayı'nı yeniledi.

Kunter ailesinin konkordato talebi oyun mu?

Türkiye'de modem ve büyük ölçekli büyükbaş hayvan çiftliği sayısı 100'ü bulmaz. 25-30 bin baş hayvanlık çiftlik sayısı ise bir elin parmaklarını geçmez. Büyükbaş hayvan çiftliği alanındaki en önemli yatırımı Saray Halı'nın da sahibi olan Necati Kurmel yaptı.

Saray Halı konkordato talep etti!

Beykoz Konakları dahil 10'dan fazla sitenin arsa sahibi olan ve 1972'de kurulan Saray Halı konkordato talep etti...

Saray Çiftliği satılıyor mu?

Saray Halı’nın da sahibi olan Necati Kurmel'in Adana ve Kayseri Yeşilhisar’daki besi çiftliğini satacağı iddia edildi.

Serda Sarayı, İslami mimari tarzıyla dikkat çekiyor!

Güzelliği ve İslami mimari tarzıyla dikkati çeken, 27 bin metrekare alan üzerine kurulan yaklaşık 5 bin metrekarelik Serda Sarayı, Filistin Milli Kütüphanesi olarak halka hizmet verecek.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı halka açılacak!

Basın mensuplarına tanıtılan Cumhurbaşkanılığı Sarayı, yakında tüm vatandaşların beğenisine sunulacak. Talep eden vatandaşların gruplar halinde yerleşkeyi gezebilmeleri için tur organizasyonları düzenlenecek.

Şanlıurfa Beyaz Saray halka açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi mekan olan Beyaz Saray’ı halkın hizmetine sunuyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisi olarak kullanılacak olan Beyaz Saray, kafeterya ve restoran olarak önümüzdeki günlerde faaliyete geçecek.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın adı mı değişiyor?

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki; Kültür Sarayı, 4 milyon kitaplık halka açık kütüphane ve cami inşaatlarının tamamlanmasının ardından sarayın adının ‘Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ olarak değiştirilebileceğini söyledi.

120 metrekarelik halı 1.5 yılda restore edildi!

İstanbul Valiliği’ne ait Sultan Abdülhamid tarafından yaptırılan ve 20 yıl önce Dolmabahçe Sarayı’na verilen 150 yıllık, 120 metrekarelik tarihi halı, Aksaray’ın Sultanhanı Beldesi’nde restore edildi.

Saray Halı sorumluluk beyanını yayınladı!

Saray Halı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Saray Halı sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Saray Halı A.Ş. sorumluluk beyanı...

Beyaz Saray Ermeni Yetim Halısı'nı sergileyecek!

Beyaz Saray Ermeni Yetim Halısı'nı sergileyecek. Beyaz Saray, sözde Ermeni soykırımını temsil ettiği iddia edilen “Gazir Halısı”nın 18-23 Kasım'da Beyaz Saray Ziyaretçi Merkezi’nde sergileneceğini duyurdu.

Saray Halı halka arz Haberi

Saray Halı halka arz

Saray Halı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Saray Halı A.Ş.'nin Borçlanma Aracı İhracı-Satışının Tamamlanması


Açıklanacak Özel...