03 / 05 / 2024

Saraybosna İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci

Saraybosna İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci

İETT'nin kardeş ülke Saraybosna'ya hibe ettiği 30 otobüsün teslim töreni gerçekleşti. Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın katkılarıyla Bosna'ya ulaşan otobüsler Saraybosna'ya çifte Bayram yaşattı.

İETT 'den toplu ulaşıma 'devasa zam' açıklaması! Öğrenci akbil fiyatlarına güncelleme geldi

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili, son iki günde akaryakıta gelen zamlarla ilgili açıklama yaptı. Benzin ve mazotun 25 liraya dayandığı iki günlük zam furyasının faturası ağır oldu. Zamlar sonrasında 1 litre motorinin satış fiyatı 24,45 oldu.

İstanbul'da ulaşıma zam mı gelecek? Mavi kart ne kadar olacak? Tam bilet 8 TL…

İstanbul’da toplu ulaşıma zam bekleniyor. İETT Genel Müdürü, yüzde 50’den az zam olmayacağını açıklamıştı. Yüzde 50 zammın gelmesi durumunda 430 Türk lirası olan abonman mavi kart, 640 Türk lirasını geçecek. Zammın öğrencilere gelmesi durumunda ise öğrenci bileti 4 lira olacak.

İstanbul'da toplu ulaşıma en az yüzde 50 zam gündemde!

İETT Genel Müdürü Alper Bilgili İstanbul'da toplu ulaşıma zam talebine ilişkin açıklama yaptı. Bilgili zam konusunda yaptığı açıklamada "Yüzde 50’nin altında olacağını düşünmüyorum" dedi.

Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi'nde ilk adım!

Türkiye'den Karayolları Genel Müdürlüğü heyeti, Bosna Hersek İletişim ve Ulaştırma Bakanı Jusko ile Saraybosna-Belgrad Otoyol Projesi'ni görüştü.

Metrobüs hattı Silivri'ye kadar uzatılıyor!

İETT Genel Müdürü Arif Emecen, İstanbulluların beklediği metrobüs müjdesini verdi. Emecen, "Planlanan Beylikdüzü-Silivri güzergahı ile İstanbul halkı hızlı ve konforlu ulaşım hizmetlerinden birine daha kavuşacaktır." açıklamasında bulundu.

İstanbul'a yeni metrobüs hatları geliyor!

İETT Genel Müdürü Arif Emecen, İstanbul’da D-100 karayolu dışında da yeni metrobüs hatlarını devreye almak için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Saraybosna'daki İsa Bey Hamamı açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce, Osmanlı vakıf eserlerinin yer aldığı Balkanlar coğrafyasında restorasyonu tamamlanan ilk eser olma özelliği taşıyan Saraybosna'daki İsa Bey Hamamı açıldı. Hamam İsa Bey tarafından 15. yüzyılda yaptırıldı.

Saraybosna İsa Bey Hamamı açılışı yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saraybosna’da Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen İsa Bey İshakoviç Hamamı ile TİKA tarafından restore edilen Hünkâr Camisi’ni hizmete açtı.

Saraybosna İsa Bey Hamamı 20 Mayıs'ta açılacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Bosna-Hersek'in başkenti Saraybosna'da 15. yüzyılda yapılan Osmanlı eseri İsa Bey Hamamı'nın restorasyonunu tamamladı.

1972 yılında İstanbul Belediyesi ''Metro Vergisi'' adıyla bir vergi koyacakmış!

1972 yılında İETT Genel Müdürlüğü, İstanbul Metrosu'nun gerçekleşmesi için İstanbulluların yardımını sağlamak amacıyla, elektriğin kilovatına 1 - 5 kuruş arasında Metro Vergisi adıyla bir vergi konmasını kararlaştırmış.

1965 yılında emektar Tünel elektrik ile işler hale getirilecekmiş!

1965 yılında Tünel, buhar makineleri gücü ve yassı kayışlarla hareket etmekteymiş. İETT Genel Müdürlüğü, emektar Tünel'in tadili ve elektrikle işler hale getirilmesine karar vermiş ve bu iş ihaleye çıkartılmış.

İETT'nin 2015 yılı bütçesi 1 milyar 700 milyon TL!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, İETT Genel Müdürlüğü’nün 1 milyar 700 milyonluk 2015 Yılı Bütçesi'ni onaylandı. Genel Müdür Kahveci, geliştirdikleri “Alo 153 Bas-Konuş” sistemiyle yolcuların her an şikayet ve önerilerine kulak vereceklerini söyledi.

İETT'nin 2015 Bütçesi kabul edildi! İşte hedefler...

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İETT Genel Müdürlüğü'nün 1 milyar 700 milyonluk liralık bütçesi oy çokluğuyla onaylandı. İETT Genel Müdürü Adnan Kahveci, hedeflerini ve projelerini anlattı

Saraybosna İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci Haberi

Saraybosna İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci

İstanbul'dan İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci, İBB Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Mustafa Albayrak, İBB Başkan Danışmanı İsmail Hakkı Turunç, IETT Genel Müdür Yardımcıları Dr. Maşuk Mete ve Dr. Hasan Özçelik, TİKA Başkan Yardımcısı Ali Maskan, Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör'ün de katıldığı teslim töreninde Saraybosna Belediye Başkanı İvo Komşiç, Saraybosna Toplu Ulaşım Şirketi (GRAS) Müdürü Avdo Vatriç, Türkiye Büyükelçisi Cihan Erginay da hazır bulundu.


GRAS yetkilileri ile yapılan toplantı sonrasında Saraybosna Otobüs Garajlarında incelemelerde bulundu. Bilge Kral Aliya İzzet Begoviç ve diğer şehitlerin mezarı ziyaret edilerek hem onlar hem de GRAS şehitleri için dua edildi. Begoviç'in evini de ziyaret eden heyet burada duygulu anlar yaşadı. Heyet ziyaretin ardından törene geçti.


Törende konuşan İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci burada yaptığı...