05 / 05 / 2024

sarayönü belediyesi emlak vergisi zammı 2022

sarayönü belediyesi emlak vergisi zammı 2022

Konya'nın Sarayönü İlçe Belediyesi'nde emlak vergilerinde fahiş bir zam uygulandı. Buna göre belediyenin ilçe merkezindeki emlak vergileri için yüzde 50 oranında, ilçeye bağlı olan bazı mahallerde de ise vergiye yüzde 780'e ulaşan oranda zam yaptı. 

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

TOKİ Konya Sarayönü 3.Etap kura çekilişi 2018!

TOKİ ile Konya Saranönü Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Konya Sarayönü 3.Etap Projesi'nde yer alan 58 konutun kurası 23 Temmuz'da çekilecek..

Konya Sarayönü Şehir Konağı hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Sarayönü İlçesi’nde iki önemli yatırımı daha hayata geçiriyor.

Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum bildirisini yayınladı. 

Konya Güneysınır ve Sarayönü şehir konakları açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yapımını sürdürdüğü Güneysınır ve Sarayönü şehir konaklarının inşaatını tamamladı.

Kürtün Belediyesi yeni hizmet binası açıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Kürtün Belediyesi yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Konya Akşehir Adalet Sarayı'nın ihalesi yapıldı!

Konya Akşehir'de inşa edilecek Adalet Sarayı'nın ihalesi gerçekleşti. İhaleyi Sütiçen Mimarlık firması kazandı. Projenin yapım ihalesinin 1 yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

TOKİ Sarayönü projesinin temeli atıldı!

TOKİ tarafından, Sarayönü’de yapılacak olan 883 konutun inşaat çalışmaları başlatıldı. 45 bloktan oluşan projede toplam 883 konut olacak.

TOKİ Konya Sarayönü 3. etap çalışmaları başladı!

Sarayönü'ne inşa edilecek 3'ncü etap TOKİ konutlarında inşaat çalışmaları başladı. TOKİ Sarayönü'nde çevre düzenleme işi İntek Yapı tarafından inşa edilecek.

Konya Sarayönü'ne 500 kişilik KYK yurdu geliyor!

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından ilçeye kız ve erkek olmak üzere toplam 500 öğrenci kapasiteli iki yurt yapılacağını söyledi.

Eyüp Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü devredildi!

Eyüp Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Belediye Meclis kararıyla kapatılarak, hizmetleri, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlüğüne devredildi.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap'taki 4 konut satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü 1. Etap ve Ladik Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 4 adet daireyi kurasız başvuru önceliğine göre satıyor.

Konya Sarayönü 1. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Sarayönü Şubesi aracılığıyla yapılacak.

sarayönü belediyesi emlak vergisi zammı 2022 Haberi

sarayönü belediyesi emlak vergisi zammı 2022

Konya'nın Sarayönü İlçe Belediyesi'nde emlak vergilerinde fahiş bir zam uygulandı. Buna göre belediyenin ilçe merkezindeki emlak vergileri için yüzde 50 oranında, ilçeye bağlı olan bazı mahallerde de ise vergiye yüzde 780'e ulaşan oranda zam yaptı. 

‘BİZ YAPTIK OLDU' ZİHNİYETİ AŞILAMADI

Belediye tarafından emlak vergisi için uygulanan fahiş zamlara tepki gösteren Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hasan Ekici, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz günlerde Sarayönü Belediyesi tarafından ilan edilen ‘Arsalara ait asgari ölçüde metrekare birim değeri tespitine ilişkin Takdir Komisyonu Kararı uyarınca; Emlak vergisine Sarayönü ilçe merkezinde yüzde 50 ve civarı mahallelerde yüzde 780'lere varan fahiş artışlar yaptığını öğrendik.

Partimizin İlçe Başkanı Abdullah Tuğrul toplumun hemen her kesimine etki eden ekonomik kriz ortamında ne vatandaşımızın ne de...