28 / 04 / 2024

sarayönü şehir konağı açıldı mı

sarayönü şehir konağı açıldı mı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Sarayönü İlçesi’nde iki önemli yatırımı daha hayata geçiriyor.

Konya Ahırlı Şehir Konağı hizmete açıldı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ahırlı’da yeni yapılan Şehir Konağı’nın açılışına katıldı.

Konya Hüyük Şehir Konağı açılışı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hüyük Şehir Konağı'nın açılışı gerçekleşti. 

Andırın Millet Konağı’nın inşaat çalışmalarında son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Andırın Millet Konağı’nda katlar yükseliyor...

Konya Sarayönü Kız Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sarayönü'nde inşa edilen kız meslek lisesi inşaatında incelemeler yaptı.

Konya Akören Şehir Konağı'nın temeli atıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Akören Şehir Konağı'nın temelini attı.

Konya Hüyük Şehir Konağı’nın temeli atıldı!      

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Hüyük ilçesine kazandırılan yatırımlarda incelemeler yaparak ilçeye kazandırılacak şehir konağının temel atma törenine katıldı. 

Konya Sarayönü Şehir Konağı hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Sarayönü İlçesi’nde iki önemli yatırımı daha hayata geçiriyor.

Konya Güneysınır Şehir Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Güneysınır'a bir şehir konağı inşa etti.

Konya Güneysınır ve Sarayönü şehir konakları açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yapımını sürdürdüğü Güneysınır ve Sarayönü şehir konaklarının inşaatını tamamladı.

Konya Akşehir Adalet Sarayı'nın ihalesi yapıldı!

Konya Akşehir'de inşa edilecek Adalet Sarayı'nın ihalesi gerçekleşti. İhaleyi Sütiçen Mimarlık firması kazandı. Projenin yapım ihalesinin 1 yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

Konya Bozkır Şehir Konağı açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Bozkır’a kazandırdığı şehir konağı, restore edilen eski hükümet konağı ve Bozkır Belediyesi tarafından yaptırılan belediye ek hizmet binası vatandaşların hizmetine açıldı.

Konya Kadınhanı Şehir Konağı'nın temeli atıldı!

Kentteki yatırımlarına tam gaz devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi Kadınhanı İlçesi’nde hayata geçireceği şehir konağı ve yeni otogarın temelini attı.

Konya Akşehir Şehir Konağı hizmete açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezi olarak kullanılacak Akşehir Şehir Konağı’nın açılışı geçtiğimiz gün gerçekleşti.

sarayönü şehir konağı açıldı mı Haberi

sarayönü şehir konağı açıldı mı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Sarayönü'ndeki iki önemli yatırımın temel atma ve açılış programına katıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Sarayönü programı kapsamında ilk önce Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak 16 derslikli Kız Meslek Lisesi’nin temel atma törenine katılan Başkan Tahir Akyürek, “Sarayönü’nde ilçe belediyemizle birlikte bir meydan oluşturma ve bu amaçla oradaki okulumuzun başka bir yere nakledilmesi amacıyla 16 derslikli kız meslek lisesinin yapımına başladık. Yaklaşık olarak 3 milyon liraya mal olacak bu okulumuzun Sarayönü ilçemiz için hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.


SARAYÖNÜ ŞEHİR KONAĞI HİZMETE AÇILDI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve beraberindekiler, yine Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen ve toplam 2 milyon 800 bin TL’ye mal olan...