29 / 06 / 2024

Sarıcak-Katin üretim sahaları enerji hattı

Sarıcak-Katin üretim sahaları enerji hattı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Sarıcak-Katin üretim sahaları arasında yapılması planlanan enerji nakil hattı için gerekli olan Diyarbakır'daki parsellerin istimlak edilmesi amacıyla başvuruda bulundu.

Mytech Üretim Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Mytech Üretim Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engenıy Pak tarafından kuruldu.

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Orkun Altuğ tarafından kuruldu.

Eles Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Üretim Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eles Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Üretim Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Murat Ceylan tarafından kuruldu.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Kocabirekip Tasarım Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabirekip Tasarım Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Boran Pakkan tarafından kuruldu.

Best Art Mimarlık Yapı Üretim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Art Mimarlık Yapı Üretim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Sarı tarafından kuruldu.

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Dr. Talha Sarıcı'dan deprem uyarısı!

Malatya İnönü Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Talha Sarıcı yaptığı açıklamada çok büyük bir deprem beklentisi içerisinde olduklarını söyledi.

Trigon Tasarım Yapı Malzemeleri Üretim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trigon Tasarım Yapı Malzemeleri Üretim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Can Sarıöz ve Bora Bayseçkin ortaklığında kuruldu.

Manisa Sarıgöl'ün yolları asfalta kavuştu!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de, Cumhuriyet, Konak, Ayan, Siteler ve Mimar Sinan Mahalleleri arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmasına başladı

Manisa Sarıgöl'deki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.

Manisa Sarıgöl yollarına modern dokunuş!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları ile vatandaşın takdirini topluyor. Bu kapsamda Sarıgöl ilçesi Tırazlar ve Çanakçılar Mahallesini birbirine bağlayan yolda gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasının ardından mevcut yolda yol çizgi çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Sarıpınar'a yeni yol!

17 ilçenin hemen hemen her noktasında çalışma yürüterek vatandaşlara hak ettiği hizmeti götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Sarıpınar Mahallesinde de yaklaşık 7 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Sarıcak-Katin üretim sahaları enerji hattı Haberi

Sarıcak-Katin üretim sahaları enerji hattı


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Sarıcak-Katin üretim sahaları arasında yapılması planlanan enerji nakil hattı için gerekli olan Diyarbakır'daki parsellerin istimlak edilmesi amacıyla başvuruda bulundu. 


Konuya ilişkin ilan, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. 


Buna göre, TPAO'nun Diyarbakır'da sahip olduğu petrol işletme ruhsatları kapsamında, Sarıcak-Katin üretim sahaları arasında yapılması planlanan enerji nakil hattı için gereken ancak değer tespitinin üzerinde bedel talep edilmesi nedeniyle, anlaşma yoluyla satın alınması mümkün olmayan ve üzerinde Diyarbakır Asliye Hukuk Mahkemeleri'nin acele el koyma kararları bulunan, Sur ilçesi, Küçükakören Köyü, Kavaklıbağ Köyü ve Alçık Köyündeki parsellerde toplam yaklaşık 111 bin 805 metrekarelik arazinin istimlakına karar verilmesi için müracaat ettiği ilan...