15 / 05 / 2024

Sarıcasu İlkokulu nerede

Sarıcasu İlkokulu nerede

Kumluca Belediyesi tarafından yeri okul alanı olarak imar planına dahil edilen ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da ihalesi gerçekleştirilerek yapımına başlanan yeni Sarıcasu İlkokulu'nda inşaat çalışmaları aralıksız sürdürülüyor

Sarıcasu İlkokulu'nda inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor!

Sarıcasu Köyü'nde, Kumluca Belediyesi tarafından yeri okul alanı olarak imar planına alınan ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da ihalesi gerçekleştirilerek yapımına başlanan yeni Sarıcasu İlkokulu'nda inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor...

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

E-Devlet nerede oy kullanacağım? Hangi okulda oy kullanacağım?

Seçmen kaydı sorgulama işlemi aktif bir şekilde devam etmektedir. Nerede oy kullanacağını öğrenmek isteyen vatandaşlar hemen arama motorlarına sarıldı. İşte detaylar!

Sarıgöl'de önünden fay hattı geçen okulda yıkım başladı!

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yer alan 52 yıl boyunca eğitim ve öğretim sunan ve önünden hareketli fay hattı geçtiği tespit edilen 4 Eylül İlkokulu'nun yıkımı başladı.

Nif Erbek nerede?

Nif Erbek nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar sarışa çıktı...

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinden imar parası açıklaması!

İstanbul Sarıyer'de  bulunan Basın Yayın Kooperatifi sitesinde, site sakinlerinin imar  barışı için ödedikleri paraların bir kısmının nerede kullanıldığı belirtmemesi üzerine site sakinleri tarafından yönetime uyarı yapılmıştı. Konuya ilişkin kooperatiften açıklama geldi...

Sarıyer Basın Yayın Kooperatifi sitesinde 4 milyon TL'lik vurgun iddiası!

İstanbul Sarıyer'de  bulunan Basın Yayın Kooperatifi sitesinde, site sakinlerinin imar  barışı için ödedikleri paraların bir kısmının nerede kullanıldığı hakkında bilgilendirilmemeleri tartışmalara neden oldu...

TOKİ Adana Sarıçam 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adana Sarıçam 2019 nerede?TOKİ Adana Sarıçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Adana Sarıçam 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Adana Sarıçam 2019 kura çekilişi ne zaman? TOKİ Adana Sarıçam 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Adana Sarıçam 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

Apec Uskumruköy nerede?

Apec Uskumruköy projesi Apec Yapı imzasıyla İstanbul Sarıyer ilçesinde Uskumruköy Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Apec Uskumruköy nerede?

Mevsim İstanbul Evleri nerede?

Sarılar İnşaat tarafından inşa edilen Mevsim İstanbul projesi, 10 katlı üç blokta, 187 daireden oluşuyor. Peki, Mevsim İstanbul Evleri nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Adana Sarıçam projesinde 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi nerede?

Ödemelerine göre 240 aya kadar vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekl kura çekilişi nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

İlimtepe Sarıçam Konutları nerede?

Toplam 10 bin 706 metrekare arsa alanında inşa edilen projede inşa çalışmaları Ağustos 2017'de bitirilmesi planlanıyor. Projede 3 etaptan meydana geliyor. Peki İlimtepe Sarıçam Konutları nerede?

Sarıcasu İlkokulu nerede Haberi

Sarıcasu İlkokulu nerede


Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Sarıcasu köyünde, Kumluca Belediyesi tarafından yeri okul alanı olarak imar planına dahil edilen ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da ihalesi gerçekleştirilerek yapımına başlanan yeni Sarıcasu İlkokulu'nda inşaat çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Okul inşaatının bulunduğu alanda inceleme yapan Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, okulun yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sarıcasu İlkokulun geçmişte köy okulu olarak uzun yıllar eğitim alanında hizmet verdiğini ve birçok devlet adamının ilkokul eğitimini bu okulda aldığını söyledi. 


Sabah...