23 / 07 / 2024

Sarıgerme Otelcilik Yatırım Turizm Fethiye

Sarıgerme Otelcilik Yatırım Turizm Fethiye

Sarıgerme Otelcilik Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş, Fethiye Kargı Mahallesi'nde 498 odalı ve 396 odalı olmak üzere bitişik parselde iki otel projesine başlamaya hazırlanıyor...

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 142 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Maslak Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 217 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Sherko Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sherko Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile S.M. Jabar Al Talabanı tarafından kuruldu.

Def Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Def Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Def Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Wayout Turizm İnşaat İşletme Ve Yatırım Limited Şirketi Kuruldu!

Wayout Turizm İnşaat İşletme Ve Yatırım Limited Şirketi Sarıyer’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Emirhan Kılıç tarafından kuruldu.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Alin Otelcilik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alin Otelcilik Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zeki Çapan tarafından kuruldu.

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Kasala İnşaat Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kasala İnşaat Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Yılmaz ve Selim Sarı ortaklığında kuruldu.

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Akbulut ve Aslan Çoban ortaklığında kuruldu.

Sarıgerme Otelcilik Yatırım Turizm Fethiye Haberi

Sarıgerme Otelcilik Yatırım Turizm Fethiye


Sarıgerme Otelcilik Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş, Antalya Fethiye Kargı Mahallesi Koymak mevkiinde iki otel inşa edecek. Yanyana parsellerde yükselecek olan oteller sahile 100 metre mesafede olacak. 


Sarıgerme Otelcilik Fethiye otel projesinde biri 67 bin 970 metrekare alanda, diğeri 52 bin 778 metrekare alanda inşa edilecek. Oteller 498 odalı ve 396 odalı olarak tasarlandı.


Sarıgerme Otelcilik Fethiye otel projesinde bodrum kat ve güneşlenme amacıyla iskele olmayacak. Sarıgerme Otelcilik Fethiye projesinde toplantı salonu, cafe, barlar, restaurantlar, spor alanları, yetişkin ve çocuk havuzları yer alıyor.


Gülcihan YELKENCİ /...