03 / 05 / 2024

Sarıgöl Konutları ne zaman teslim edilir

Sarıgöl Konutları ne zaman teslim edilir

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da 5 blok halinde yükselen Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları kapsamında 725 adet daire yer alıyor.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Plan Notu Değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçesi'ne bağlı Sarıgöl Mahallesi, Nazım İmar Planı plan notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

Gaziosmanpaşa Sarıgöl ve Yenidoğan 1. Etap'ta dönüşüm gün sayıyor!

TOKİ, İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl ve Yenidoğan Mahalleleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yeni konutlar inşa edecek.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'ne ilk kazma vuruldu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl’de hayata geçirilecek olan Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinde ilk kazma vuruldu.

Manisa Sarıgöl'deki 97 hasarlı bina yıkılıyor!

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nden geçen hareketli fay hattı nedeniyle hasar gören toplam 97 ev ve işyerinin yıkımına başlandı. Yıkım çalışmaları 60 iş gününde tamamlanacağı belirtildi.

Manisa Sarıgöl'ün caddeleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Sarıgöl merkezde bulunan 5 caddenin kanalizasyon altyapısını yenileyerek, 3 caddeye de yağmur suyu hattı döşüyor.

Manisa Sarıgöl'ün yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçılar mahallelerini birbirine bağlayan yolda zemin çalışmasına başladı. Birçok mahallenin geçiş sağladığı yolda zemin çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilecek.

Manisa Sarıgöl Kent Meydanı projesi ihale aşamasında!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin, Sarıgöl'e engelli yürüyüş yolu, yeşil alan ve havuzların bulunduğu modern bir kent meydanı kazandırmak için hazırladığı proje ihale aşamasına geldi.

Manisa Sarıgöl’e yeni yatırımlar geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u makamında ağırladı. Ergün ve Selçuk, Sarıgöl’e yapılması planlanan projeleri görüştüler.

Manisa Alaşehir ve Sarıgöl projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir ve Sarıgöl Belediyeleri’ni hayata geçirilecek kanalizasyon, içme suyu ve sondaj çalışmaları ile ilgili ziyaret etti. Ziyaretler sonrasında projelerin ön çalışmaları tamamlandı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl’deki dönüşüm ne durumda?

İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl’de Vialand’ın karşısında kalan 100 dönümlük arazi kentsel dönüşüm kapsamına girdi. Arazi üzerindeki bin kadar gecekondu 2012-2013 yılları arasında yıkıldı. Evi yıkılan mahalleli mağdur oldu.

Sarıgöl Konutları ne zaman teslim edilir Haberi

Sarıgöl Konutları ne zaman teslim edilir


Sarıgöl Konutları Acar İnşaat ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ortaklığıyla yükseliyor.  Projenin satış süreci devam ediyor.


Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


5 blok halinde yükselen Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları kapsamında 725 adet daire yer alıyor. 


Sarıgöl Konutları ne zaman teslim edilir?

Sarıgöl Konutları Aralık 2014'te teslim edilecek.


Acar İnşaat Sarıgöl Konutları'nda yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, otopark ve güvenlik bulunuyor.


Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları fiyat listesi kapsamında minimum fiyat 108 bin lira olarak belirlendi.


Konutların alanlarının 51 metrekareden başlayıp, 115 metrekareye kadar yükseldiği Sarıgöl Kent Evleri 'nden banka kredisi ile ödeme yapmak mümkün. 


Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kent Konutları telefon: 444 0 467 

Web Adresi: