29 / 04 / 2024

Sarıgölde araç ve ekipleri için yeni alan yapımı

Sarıgölde araç ve ekipleri için yeni alan yapımı

Sarıgöl’e yeni itfaiye alanı ve binası için temel atıldı.Tırazlar Kavşağındaki eski belediye kantarının bulunduğu alanda hizmet verecek olan İtfaiye ekipleri yangınlara anında müdahale edecek.

İstanbul'un güçlendirilmesi için 104 yıla ve 465 milyar dolara ihtiyaç var!

İBB Meclisi İYİ Parti Grup Sözcüsü ve İBB Başkanı aday adayı Dr. Suat Sarı, İstanbul'da beklenen olası depreme değinerek, çarpıcı rakamlar paylaştı. Sarı, güçlendirme maliyetini ve süresini açıkladı. 

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Makraş Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Makraş Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sarı ve Melih Erdem Sarı ortaklığında kuruldu.

Akaryakıt fiyatlarından ters köşe! Motorin fiyatlarında şok zam! İşte 18 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları!

Araç sahipleri, benzin bugün ne kadar oldu? Motorine indirim gelecek mi? sorularına bugün de yanıt arıyor. İşte 18 Mayıs Perşembe güncel benzin ve motorin fiyatları!

6 şehirde eğitime kar nedeni ile bir gün ara verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Türkiye'nin büyük bir bölümünde soğuk hava etkili oluyor ve hava sıcaklıkları aniden düşüyor. Birçok ilde kar yağışı görülüyor ve kar yağışının etkisiyle eğitim ve öğretime 30 Mart'ta bir gün ara verildiği açıklandı. İşte tatil olan iller...

Birçok kişi bunu araştırıyor! Depremde hasar gören araçlar kaskodan para alacak mı?

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen büyük depremlerde onbinlerce araç da enkaz altında kalarak, büyük bölümü hurdaya çıktı. Peki deprem nedeniyle hasar gören araçlara trafik sigortası ve kasko ödeme yapıyor mu? İşte birçok kişinin merak ettiği o sorunun yanıtı…

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/1000 ölçekli imar planı notu askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi 427, 1511, 1452, 10768 Adalar ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi Bilgin Sok, Hamam Cad. ve Güzel Sok. Arasında Kalan 4,84 ha. Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

İnşaatın gözdesi çimento ve demir fiyatları ne kadar oldu? Zam geldi mi? Herkesin merak ettiği fiyatlar belli oldu!

İnşaat sektörünün gözde malzemeleri olan demir ve çimento fiyatları merak edilip araştırılıyor. Peki demir fiyatları ne kadar? Çimentoya zam geldi mi? Çimento fiyatları kaç lira? İşte güncel demir ve çimento fiyatları 1 Temmuz 2022...

Sarıgölde araç ve ekipleri için yeni alan yapımı Haberi

Sarıgölde araç ve ekipleri için yeni alan yapımı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yardımları ve Sarıgöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yer temini edilen alanın temeli atılarak çalışmalara başlandığını belirten Sarıgöl Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ozan Sezen "850 metre alana 30 santimetre yüksekliğinde betonu atılan yere itfaiye teşkilatımız yakın zamanda yerleşecekler. Eski Belediye Kantarının yerini İtfaiyemizin kullanması için çalışmalar devam etmekte" dedi. Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ise itfaiye için en iyi konumun belirlendiğini belirterek, "İlçemizde meydana gelebilecek her türlü iyi kötü olayda daha yakın ve daha rahat bir konumda hizmetlerine devam edecekler. Desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ederim. itfaiye alanımızın halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye...