04 / 05 / 2024

sarıkamış 2. etap toki başvuruları

sarıkamış 2. etap toki başvuruları

TOKİ Kars Sarıkamış 2. Etap projesinde yer alan 37 konutun başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kars Sarıkamış kura sonucu kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları canlı yayın! İşte 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları canlı yayın linki haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kars Sarıkamış 2+1 ve 3+1 kura sonuçları ve proje detayları...

KÖY Zekeriyaköy 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapılmış olup kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Emlak Konut GYO KÖY Zekeriyaköy 2. Etap 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi (KÖY 2. ETAP) projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap kuraları yarın çekiliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış 1. Etap projesindeki konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi!

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi ve Kayseri Sarıoğlan 2. Etap listesi...

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Sarıoğlan 2. Etap projesinde yer alan konutların hak sahipleri bugün belli olacak.

sarıkamış 2. etap toki başvuruları Haberi

sarıkamış 2. etap toki başvuruları

TOKİ Kars Sarıkamış 2. Etap projesi için başvurular bugün sona eriyor. Projede 37 adet konut bulunuyor.

3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Sarıkamış TOKİ projesinde konut fiyatları 115 bin 247 TL ile 136 bin 173 TL arasında değişiyor. 

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Sarıkamış projesinde en düşük taksit tutarı 512 TL olarak belirlendi.

Sarıkamış TOKİ'de vade oranı 120 ay, 156 ay ve 180 ay olarka belirlendi. Projeden 11 bin 525 TL'den başlayan peşinatlarla konut sahibi olunabiliyor.