02 / 05 / 2024

sarıkamışa yapılan spor merkezi

sarıkamışa yapılan spor merkezi

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kars'ın Sarıkamış ilçesinin, önümüzdeki yıl kazandırılacak yeni spor tesisleriyle spor kulüplerinin gözdesi olması hedefleniyor. Kars Valisi Eyüp Tepe çalışmalar hakkında bilgi verdi...

Akbank'tan son dakika açıklaması geldi... İşte Akbank tarafından yapılan açıklama

Akbank tarafından nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar hakkında açıklama yapıldı. İşte Akbank tarafından nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlarla ilgili yapılan açıklama...

Depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Serdar Kırçıl, depreme dayanıklı binaların nasıl olması gerektiğini açıkladı. Peki depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

AHBAP'a yapılan bağışlarla ilgili önemli detay

Yurtiçi ve yurtdışından yardımseverlerin bağış yaptığı AHBAP derneğine yapılan yardımlarla ilgili önemli bir detayı Vergi Uzmanı Murat Batı dile getirdi.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Memurları küplere bindiren açıklama! Yapılan zamlar yarıya indi! Haberi okuyan memurlar çılgına döndü!

Memur ve emeklilere yapılan zamların açıklanmasının ardından açıklamaların ardı arkası kesilmiyor. Memurları öfkelendiren ilgilendiren yeni bir açıklama daha yapıldı.

Çok önemli gelişme! Emekliye yapılan zammın ardından bu kez de bayram ikramiyeleri için açıklama geldi!

Emeklilere dün yapılan yüzde 25’lik artışın ardından umduğunu bulamayan emekliler, bugün de ilave gelen yüzde 5’lik zamla sevinirken, hükümete bir çağrı da, bayram ikramiyeleri için çağrı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücret çıkışı! Yapılan zam oranını açıkladı

Asgari ücrete yılbaşında yapılan yüzde 50'lik zamla maaşlar 4 bin 253 lira oldu. Yılın ilk dört ayında yüzde 60 olarak açıklanan enflasyon asgari ücreti eritti. Asgari ücrete ara zam tartışmalarının başladığı bugünlerde Erdoğan'dan yeni bir çıkış geldi.

Binalarda yapılan usulsüzlükler için dava açılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalarda yapılan usulsüzlükler için dava açılıp açılamayacağını kaleme aldı.

14 maddede site yönetimlerinde sıkça yapılan hataların kaynağı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "14 maddede site yönetimlerinde sıkça yapılan hataların kaynağı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Merkez Bankası açıkladı: Piyasaya yapılan müdahalede 844 milyon dolar satıldı!

Merkez Bankası tarafından 1 Aralık 2021 tarihinde piyasaya yapılan müdahalede 844 milyon dolar satışı yapıldığı açıklandı.

11 maddede devre mülk müesseselerinde sıkça yapılan hatalar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "11 maddede devre mülk müesselerinde sıkça yapılan hatalar" yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

LideBir'den yabancılara yapılan konut satışları iptal oldu iddiasına ilişkin açıklama!

Yabancılara yapılan ‘düşük değerli’ değerleme raporlarından dolayı konut satışlarının iptal olduğu ve ülkeye dolar girişinin engellendiğine ilişkin iddialara Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği (LideBir) tarafından açıklama yapıldı.

TOKİ'den Kars Sarıkamış'a 206 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kars Sarıkamış projesinin ihalesini 21 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

sarıkamışa yapılan spor merkezi Haberi

sarıkamışa yapılan spor merkezi


Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kars'ın Sarıkamış ilçesinin, önümüzdeki yıl kazandırılacak yeni spor tesisleriyle spor kulüplerinin gözdesi olması hedefleniyor. Kars Valisi Eyüp Tepe çalışmalarına devam edilen kızak pisti, futbol sahaları ve tenis kortları hakkında verdi. 


Kars Valisi Eyüp Tepe yaptığı açıklamada, Sarıkamış'a yapılması planlanan Türkiye'nin ilk kızak pistini bu seneye yetiştiremeyeceklerini ifade ederek, tesisle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.  Pistin bu sene bitmesi durumunda ise uluslararası takvime giremediği için yarışma veya turnuva gelmeyeceğini belirten Tepe, kızak pisti dışında yapımına devam edilen 4 futbol sahasının da önümüzdeki yıl ağustos ayında bitmesini planladıklarını açıkladı.


"Kızak pisti ve futbol sahalarının yanı sıra 4 tenis kortunun Kars'a kazandırılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Onlar da önümüzdeki sene bitecek. Bütün bunların hepsinin aynı anda bitmesi sağlanmış olacak"...