02 / 05 / 2024

sarıkaşım belediyesi iş merkezi açılışı

sarıkaşım belediyesi iş merkezi açılışı

Doğu Anadolu Bölgesi’ nin önde gelen Kayak Merkezi konumunda olan Sarıkamış ilçesine Belediye Başkanı İlhan Özbilen’ in girişimleriyle yaptırtılan İş Merkezi’ nin açılışı törenle yapıldı...

Dolar 32 TL'yi geçti! Gümbür gümbür geliyor! Uzmanlar uyarıyor! Dolar bir kaç gün içinde...

Son dakika dolar kuru bugün 32 lirayı geçerek 33 liraya merdiven dayadı. Döviz kurlarında yükseliş devam ediyor. Uzmanlar ise Kapalıçarşı'daki dolar alım satım makasının açıldığını söyleyerek uyardı; Bir kaç gün içinde...

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Maxwell Contınental Tank Servis Mühendisliği Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal İnce tarafından kuruldu.

Mühendisler işi bırakıyor!

İnşaat sektörünün son zamanlarda gündeminde işçiler ve mühendisler yer alıyor. 60 bin liraya inşaat işçisi bulmakta zorlanan sektör, inşaat mühendislerini de ellerinden kaçırmaya başladı. Peki mühendisler neden işi bırakıyor? İşte bir mühendisin işi bırakma hikayesi...

Karadeniz'in en büyük dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Rize'nin Derepazarı ilçesinde hayata geçirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi için Derepazarı Belediyesi ile yüklenici firma Helmann arasında imza töreni gerçekleştirildi. Söz konusu proje Eriklimanı Mahallesi'nde yükselecek.

O belediye rekor sayıda KPSS şartsız işçi alımı yapacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Yalova Belediyesi iş arayanlara müjdeli bir haber verdi. Belediye tarafından yayımlanan ilanda farklı kadrolara tam 90 personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte detaylar...

''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın

Gümüş, 2022 yılına damgasını vurdu ve 2023 yılına tekrar rekor bir yükselişle başladı. Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcıların ''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak?

Milyonlarca vatandaş Ocak zamlı maaş hesaplamalarını merakla araştırıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak? Şimdi bakın!

Öğrencilere son dakika müjdesi! Ulaşım yardımı nasıl alınır? Öğrenci ulaşım desteği kimlere verilecek? Hemen bakın!

Üniversite öğrenimini ailesinden uzakta, başka ilde geçiren öğrencilere senede iki defa ulaşım desteği verilecek. Detayları açıklanan öğrenci ulaşım yardımı lisans ve 25 yaş altı olan öğrencilere tek yön 500 TL'ye kadar verilecek.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği alanlar hemen bakın! Yeni maaşınız ne kadar oldu?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinin yeni zamla beraber kaç TL olarak ödeneceği merakla araştırılıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği son dakika zamla kaç TL'ye yükseldi? İşte yeni zamlı maaşlarınıza bakın!

65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığı ödemelerinde büyük şok! Hangi maaş kaç TL, ne kadar?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı ödemelerinin yeni zamla beraber kaç liraya çıktığı merakla araştırılıyor. Peki, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği Eylül itibarıyla kaç lira olarak yatacak? Şimdi güncel zamlı maaşlarınıza bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinde büyük şok! Hangi maaş kaç lira?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinin yeni zamla beraber kaç TL'ye çıktığı merakla araştırılıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği Eylül itibarıyla kaç TL olarak yatacak? Şimdi güncle zamlı maaşlarınıza bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinde büyük deprem! Şimdi yeni maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği tutarlarının yeni zamla kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki merakla beklenen 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği güncel zamla kaç liraya yükseldi? Şimdi yeni maaşlara bakın!

sarıkaşım belediyesi iş merkezi açılışı Haberi

sarıkaşım belediyesi iş merkezi açılışı


Doğu Anadolu Bölgesi’nin önde gelen Kayak Merkezi konumunda olan Sarıkamış İlçesi’ne Belediye Başkanı İlhan Özbilen’in girişimleriyle yaptırtılan İş Merkezi’nin açılışı törenle yapıldı.


Kars Valisi Eyüp Tepe, Sarıkamış Kaymakam Vekili Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, Belediye Başkanı İlhan Özbilen, 9’uncu Motorlu Piyade Tugay Komutan vekili Tank Albay Yalçın Görgün, Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, daire amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşların katıldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu.


Ünlü Şair Necip Fazıl’ın, “Yola çıktıklarını, yolda bulduklarına değişirsen; Hem yolunu kaybedersin, Hem dostunu…” dizelerinin asılı bulunduğu pankartın dikkat çektiği açılışta İş Merkezine yaptırılan yürüyen merpen büyük ilgi gördü. Kars’ta yürüyen merpenli ilk iş merkezi olma özelliğini de taşıyan İş merkezi ilçenin yeni yüzü olacak. Özellikle de yerli ve yabancı turistlere yüz akıyla sunulacak olan bu hizmet...