06 / 05 / 2024

Sarılar Çerler düzlüğü

Sarılar Çerler düzlüğü

Batıya yapılacak havalimanı için yer tespiti yapan turizmciler raporu Lütfi Elvana teslim etti. Rapora göre batıya yapılacak en uygun arazi Sarılar-Çerler düzlüğü.

Konut satışlarındaki düşüş kira bedellerini yükseltti!

Son iki yıldır konut satışlarında düşüşe dikkat çeken İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün konut alanların olmadığı sürece kira fiyatlarında artışların devam edeceğini belirtti. 

Kredi faizleri ve satılık ev fiyatlarının pahalılığı konut satışlarını düşürdü!

TÜİK verilerine göre, konut satışları 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 17,5 azalarak 1 milyon 225 bin 926 olarak gerçekleşti. konut satışlarındaki düşüşün nedeni kredi faizlerinin yüksek olması ve ev fiyatlarının pahalıya satılması gösterildi. 

Konut satışlarındaki düşüş, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi!

2024 yılına sayılı günler kala, Türkiye genelinde güncel konut metrekare satış fiyatı 23 bin 546, ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 60 bin 980 TL olarak belirlendi. Konut fiyatlarının artması satışları düşürdü. Satışların düşmesi ise inşaar sektörünü etkiledi.

Aycan Fenercioğlu konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı! Birincisi yüksek faiz...

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat sektörü ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaparak konut satışlarındaki düşüşün nedenlerini açıkladı. 

Konut kredisindeki yüksek faizler konut satışlarını düşürürken, fiyatlar durağanlaştı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, TUİK’in ekim ayı konut satış rakamlarını inceleyerek, konut kredisindeki yüksek faizlerin konut satışlarını düşürdüğünü, fiyatların ise durgunlaştığını açıkladı.

Vatandaşlar kentsel dönüşümü istemeyince belediye yetki devri kararı çıkardı!

Başakşehir’de vatandaşlar kentsel dönüşüme karşı uzun süredir mücadele ediyor. Başakşehir Belediyesi, kesinleşmiş yargı kararına rağmen Şahintepe için yeni yetki devri kararı çıkardı. Vatandaşlar, “Hukuksuzluğa direneceğiz” dedi.

İpotekli konut satışları da yabancıya konut satışları da düştü! Konut sektöründe son dakika!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Eylül 2023'e ilişkin konut satış rakamlarını değerlendirdi. Yazıcı, hem ipotekli konut satışlarının hem de yabancıya satışların düştüğünü belirtti. İşte ı rakamlar...

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Sarılar Müteahhitlik Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Müteahhitlik Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarı tarafından kuruldu.

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

SSK, BağKur, Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zamları peş peşe hesaplandı! Bu maaşları duyan düğün bayram etti! Hemen bakın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan SSK, BağKur, Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zamları peş peşe hesaplandı... Bu maaşları duyan düğün bayram etti! Hemen bakın...

Emekli promosyon yarışında son düzlükte Yapı Kredi'den atak! Ödeyecekleri rakamı açıkladılar

Emekli promosyon yarışında artık son düzlüğe girilirken, Yapı Kredi bankasından bir atak geldi. Banka ödeyecekleri promosyona ilişkin detayları açıkladı.

Konut satışlarındaki düşüşün 5 nedeni!

Konut satışlarında Temmuz ayında başlayan gerileme sürüyor. Ekim ayında ülke genelinde satışlar bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 25.3 azaldı ve 102 bin 660 oldu. İşte konut satışlarındaki düşüşün 5 nedeni...

Sarılar Çerler düzlüğü Haberi

Sarılar Çerler düzlüğü

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan'm Antalya'da milletvekili adayı olması ulaştırma projelerine dair umutları arttırdı. Kısık sesle bir hayal gibi konuşulan projeler, artık daha gür sesle dile getiriliyor. Bunun en güzel örneği ise Antalya'ya yapılması planlanan 3'üncü havalimanı. 


Gazipaşa Havalimanı uzun bir bekleme süresinin ardından resmi olarak 14 Aralık 2013'te açılmışken, daha iki yıl geçmeden Antalya'da üçüncü havalimanı için yer aranmaya başlandı. Bu konunun öncüsü ise 1998 yılında kurulan ve Başkanlığını Hasan Akıncıoğlu'nun yaptığı Demre Turizm Yatırımcıları Birliği (DETUYAB). 


ARAZİ TESPİT EDİLDİ 

Kuruluş amaçlarının başında bölgede uluslararası bir havalimanı inşa edilmesi gelen DETUYAB, konuyla ilgili bir rapor hazırladı ve Lütfi Elvan'a teslim etti. Raporda havalimanının yapılması için yer tespiti de bulunuyor. Nisan ayında tamamlanan rapora göre Kaş-Demre karayolu üzerinde bulunan...