05 / 05 / 2024

Sarılar İnşaat kağıthane projesi

Sarılar İnşaat kağıthane projesi

Kağıthane’nin vizyon projesi Mevsim İstanbul, ön satışa sunulduğu günden bu yana avantajlı fiyatları ve yatırım değeriyle adından söz ettiriyor. İstanbul’un değeri hızla yükselen bölgesi Kağıthane’de inşa edilen projede dairelerin metrekaresi 5 bin 700 TL’den başlıyor.

Emekli maaşını başka bankaya taşımak isteyenlere kötü haber!  Promosyonların önündeki engel emeklileri şok etti!

Milyonlarca emekli banka promosyonları ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli maaşlarını başka bankalara taşımak isteyenler ise beklenmedik bir engel ile karşı karşıya kaldı. 

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Ertunçlar İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertunçlar İnşaat Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Ertunç tarafından kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Kotancılar İnşaat Hırdavat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kotancılar İnşaat Hırdavat Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kotan tarafından kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ergün tarafından kuruldu.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfest Prefabrik Yapılar İnşaat Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kaya ve Serkan Öztürk ortaklığında kuruldu.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Tüm kiracıların bilmesi gerekiyor... Bu tarihe kadar kesinlikle yaptırın kontrol edin

Türkiye'de uygulanan mevcut yasalara göre kira geliri elde eden ev sahiplerinin bu geliri bildirmeleri gerekiyor. Kira bildirimleri için son tarih de paylaşıldı. Kiracıların da kaçakçılığın önüne geçmek amacıyla kontrol yapması gerektiği belirtildi.

Sarılar İnşaat kağıthane projesi Haberi

Sarılar İnşaat kağıthane projesi

Kağıthane’de, Mevsim İstanbul projesiyle modern yaşamın tüm özelliklerini hayata geçiren Sarılar İnşaat, vizyon projesinde fiyat avantajı sunmaya devam ediyor. 

Bölgedeki birçok markalı projeye oranla ekonomik seviyelerde tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi arttırıyor. Özgün mimarisi ve yaşam kalitesiyle yatırım değeri yüksek bir proje inşa eden firmanın, aile konsepti ile geliştirdiği projesinde dairelerin metrekaresi 5.700 TL’den başlıyor.


Kaba inşaatı devam eden ve 2018 Aralık ayında teslimi planlanan projede firma, Mevsim İstanbul’u söz verilen süreden 3 ay öne çekerek Eylül 2018’de teslim edecek.

YÜZDE 1 PEŞİNATLA KONUT SAHİBİ OLMA FIRSATI SUNUYOR

Bölgenin en prestijli projelerinden biri olarak öne çıkan Mevsim İstanbul’da ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, yatırımcıların projeye olan ilgisini artırıyor.

Projede; yüzde 1 Peşinat ve 120 aya kadar banka kredili ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 25 peşinatla...