16 / 05 / 2024

Sarissa İstanbul AKS Yapı satış ofisi

Sarissa İstanbul AKS Yapı satış ofisi

Sarissa İstanbul Ümraniye daire fiyatları bilgisi haberimizde yer alıyor. AKS Sarissa Konutları Ümraniye'de Turcan Caddesi üzerinde hayata geçirildi...

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Pendik'te Yücel Bulut tarafından kuruldu.

Aqua City Bursa teslim tarihi!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Aqua City Bursa projesi , İstanbul aksı üzerinde Anatolium Alışveriş Merkezi, Koçtaş'a 5 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.

Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı değerleniyor!

Fabrikadan dönüşümün hız kazandığı İstanbul'da Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı ön plana çıktı. Bölge Levent ve Maslak hattına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

AKS Grup İnşaat Kadıköy'de şube açtı!

AKS Grup İnşaat İstanbul Şubesi 5 milyon TL sermaye ile 13 Haziran 2016’da Kadıköy'de açtı.

AKS Grup İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut inşa edecek!

Trabzonlu AKS Grup'un Başkanı Emre Aksoy, İstanbul Büyükçekmece'deki 'AKS City' evlerinden ilk alanlara şu ana kadar yüzde 25 kazandırdıklarını söyledi. Aksoy, "İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut inşa edeceğiz" dedi.

Basın Ekspres aksı ve Güneşli, İstanbul'un en gözde ofis bölgesi olacak!

Hızla gelişen İstanbul gayrimenkul piyasasında, Avrupa yakasının en dikkat çeken ve en hızlı gelişen bölgelerinin başında Basın Ekspres aksı ve Güneşli geliyor.

Sarissa İstanbul Evleri'nde sona bırakılan ticari mülk satışa sunuldu!

Ataşehir Finans Merkezi’ne komşu 5 blok 392 daire 42 ticari üniteden oluşan Sarissa İstanbul evlerinde satışı sona bırakılan 3700 metrekare büyüklüğündeki kıymetli ticari mülk satışa sunulmuştur.

AKS Grup İstanbul'da yeni projeler yapacak!

AKS Grup Cityscape 2016 Fuarı'nda vizyon projesi Focus İstanbul ile ön plana çıkıyor. AKS Grup İstanbul pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni projelere hazırlanıyor.

AKS Focus İstanbul

AKS Focus İstanbul projesi 272 daire ve 10 dükkandan meydana geliyor. Beylikdüzü Beykent'te yükselen AKS Focus İstanbul projesi 130 milyon lira yatırımla inşa ediliyor...

AKS Focus İstanbul'da daire fiyatları ne kadar?

AKS Focus İstanbul projesinde daire fiyatları 250 bin liradan başlıyor. 130 milyon lira yatırımla yükselen Focus İstanbul projesinde daireler 24 ay sonra teslim ediliyor...

Beylikdüzü AKS Focus projesinde daireler 250 bin TL'ye!

Trabzonlu AKS Grup, Trabzon'dan sonra İstanbul'a yöneldi. AKS, Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS ile Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesini hayata geçiriyor.

Focus İstanbul AKS Grup teslim tarihi!

Focus İstanbul AKS Grup teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor. Beylikdüzü Beykent'te yükselen Focus İstanbul Evleri'nde konut fiyatları 250 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Beylikdüzü AKS Focus İstanbul satış ofisi!

Beylikdüzü AKS Focus İstanbul satış ofisi telefon numarası 0212 856 02 57 olarak belirtiliyor. 130 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede 272 daire ve 10 dükkan yer alıyor.

Sarissa İstanbul AKS Yapı satış ofisi Haberi

Sarissa İstanbul AKS Yapı satış ofisi


AKS Yapı firması tarafından inşa edilen Sarissa İstanbul Evleri İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye bölgesinde inşa ediliyor. Sarissa İstanbul Ümraniye daire fiyatları haberin devamında yer alıyor.


Ümraniye Sarissa İstanbul Evleri 14 bin metrekare alan üzerinde inşa edildi. 5 blok olarak hayata geçirilen Sarissa İstanbul Evleri Ümraniye teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.


2012 yılının Aralık ayında teslimlere başlayan Sarissa İstanbul AKS Yapı satış ofisi telefon numarası 0216 415 12 10'u arayarak iletişime geçebilirsiniz. AKS Yapı Sarissa İstanbul daire tipleri olarak 1+1, 2+1, 3+1'ler bulunuyor.


Sarissa İstanbul Ümraniye daire fiyatları!


Sarissa İstanbul Evleri satış süreci tamamlandığı için Sarissa İstanbul Ümraniye daire fiyatları ile ilgili bilgi verilmiyor.  Sarissa İstanbul Evleri 417 adet daireden meydana geliyor.


14 bin metrekare alanda yükselen AKS Sarissa Evleri'nde yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar banyosu,...