07 / 05 / 2024

Sarıtaş Çelik gebze fabrikası

Sarıtaş Çelik gebze fabrikası

Sarıtaş Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Gebze'deki fabrikasında dördüncü etap ek tesisinin temelini attı. Sarıtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Sarıtaş, yatırımın maliyetinin minimum 20 milyon civarında olduğunu söyledi.

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Sarıtaş tarafından kuruldu.

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Sarıtaş tarafından kuruldu.

Migros'ta oto koltuk tüy toplayıcı 54,90 TL’ye, su tasarruflu duş başlığı 64,90 TL’ye, çelik termos 669,90 TL'ye düştü!

Migros’un indirim kampanyası bugün sona ereceği öğrenildi. Bu kapsamda, Migros’ta oto koltuk tüy ve kırıntı toplayıcı 54,90 TL’ye, su tasarruflu duş başlığı 64,90 TL’ye, çelik termos 669,90 TL’ye TL’ye düştü. İşte 30 Ağustos 2023 Migros fiyat listesi...

Beyaz altın Taşköprü sarımsağının hasat dönemi başladı! Fiyatlar gün yüzüne çıktı! 2023 Taşköprü sarımsak fiyatı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde üretilen ve "beyaz altın" olarak adlandırılan sarımsağın 2023 hasadına başlandı. Peki 2023 Taşköprü sarımsağı ne kadar? 1 kilo Taşköprü sarımsağı kaç lira? İşte 2023 Taşköprü sarımsağı fiyat listesi...

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Migros'ta Touch Me Çelik Termos çeşitlerine yüzde 30'a varan indirim! Yetişen alacak! İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros'ta Touch Me Çelik Termos çeşitleri yüzde 30 indirimlerle satışa sunuldu. Peki, Migros'ta Touch Me Çelik Termos çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi...

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Çelik tarafından kuruldu. 

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sibel Güler Sarıtaç tarafından kuruldu.

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Şahvan Çakar tarafından kuruldu.

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Enes Yardımcı ve Bayram Sarıtaç ortaklığında kuruldu.

Arçelik'ten 31 Mart'ta kadar geçerli dev kampanya! İşte yüzde 50 indirimli fiyat listesi!

Arçelik'ten 31 Mart'ta kadar geçerli dev kampanya. Mutfağını yenilemek isteyen vatandaşların beklediği fırsat Arçelik'te... İşte fiyat listesi...

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi 10 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesindeki konutların kura çekilişi 10 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtaç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Sarıtaç tarafından kuruldu.

Sarıtaş Çelik gebze fabrikası Haberi

Sarıtaş Çelik gebze fabrikası

Sarıtaş Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Gebze'deki fabrikasında dördüncü etap ek tesis yatırımının temel atma törenini gerçekleştirdi.


Temel atma töreninde Sarıtaş Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Sarıtaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Sarıtaş, Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Sarıtaş ile misafirler ve çalışanlar katıldı.


Sarıtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Sarıtaş, yatırımın maliyetinin minimum 20 milyon civarında olduğu ifadesini kullandı. Kullanım alanı 12 bin 500 metrekare olan tesisin ilave 60 kişiye istihdam sağlayacağını ifade eden Ercüment Sarıtaş, tesisin  2017 yılının sonuna kadar yüzde 80'inin tamamlanacağını dile...