06 / 05 / 2024

sarıyer arazi koç üniversitesi

sarıyer arazi koç üniversitesi

Orman Bakanlığı'na ait Sarıyer bölgesinde bulunan ve Koç Üniversitesi'ne kirayla tahsis edilmiş arazinin 2005 yılından 2012 yılına kadar ödenmeyen kiraları için Orman Bakanlığı haciz ve tahliye işlemi başlatacak..

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Sarıyer Rumelifeneri'nde askeri arazi satışa çıkarıldı!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, İstanbul Sarıyer'de Rumelifeneri Mahallesi’nde bulunan 4 bin 290 metrekarelik askeri alanın satışa çıkarıldığını duyurdu.

Koç Üniversitesi Sarıyer’de yeni okul binası yaptı!

Koç Üniversitesi, yabancı diller okulu ve yeni fakülte binası için Sarıyer Mavramoloz Ormanı’ndaki arazileri kullandı…

Rantçılar Sarıyer'i hedef aldı!

Aydınlık Gazetesi köşe yazarı olan Rıza Zelyut bugünkü yazısında Türkiye'deki yapılaşmadan bahsetti. Zelyut, arazi mafyalarının oklarını Sarıyer'e çevirdiğini belirtti.

Sarıyer Büyükdere Fidanlığı şantiye alanına döndü!

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunan ve Büyükdere Fidanlığı olarak bilinen 300 dönümlük arazi, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bedelsiz olarak devredildi, şantiye alanına çevrildi.

Sarıyer Panorama Koç Life ne zaman teslim?

Sarıyer Panorama Koç Life ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Panorama Life Sarıyer toplam 304 adet daire ve 24 adet dükkandan meydana geliyor

1942 yılında Sarıyer'de 4 dönüm arazi 2.500 liraya satılacakmış!

Reşat Altın'ın 33 lira olduğu 1942 yılında Sarıyer'de yenilenmiş bir odası bulunan dört dönüm bostan 2 bin 500 liraya satılacakmış. 76 altın parasına Sarıyer'den 4 dönüm arazi alınabiliyormuş.

Panorama Koç Life Sarıyer ödeme planı!

Panorama Koç Life Sarıyer ödeme planına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Satış süreci devam eden Panorama Life Sarıyer projesi toplam 304 adet daire ve 24 adet dükkandan meydana geliyor

Sarıyer Gümüşdere'de 600 dönümlük arazi satılığa çıkarıldı!

İSTANBUL'un önemli sebze kaynağı Sarıyer Gümüşdere'nin 600 dönümlük tek parça tarım arazisi özelleştirme kapsamında satılığa çıkarıldı. Arazi, Mayıs ayında Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından özelleştirme kapsamına alınmıştı.

1940 yılında Sarıyer Baltalimanı'nda 40 dönüm arazi yıllığı 135 liraya kiraya verilecekmiş!

1940 yılında Kocamustafapaşa'da bir evin yıllık kirası 60 liraymış. Sarıyer Baltalimanı'nda 40 dönüm arazinin yıllık kirası 135 liraya verilecekken Fatih'te on bir dönüm arazi ise 60 liraya kiraya verilecekmiş.

Panorama Koç Life Sarıyer fiyatları!

İçinde cafe, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları ve kapalı otopark bulunan Panorama Koç Life Sarıyer fiyatları.

Panorama Koç Life Sarıyer projesi!

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Panorama Koç Life Sarıyer projesi, Kılıçoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Satış sürecine devam edilen proje, İstanbul Avrupa yakası Sarıyer Zekeriyaköy bölgesinde hayata geçiriliyor...

Sarıyer Panorama Koç Life!

Sarıyer Panorama Koç Life projesinde yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dublekslerden oluşuyor. Projenin ilk bloğu Ağustos'ta teslim edilecek.

sarıyer arazi koç üniversitesi Haberi

sarıyer arazi koç üniversitesi

ORMAN Bakanlığı, kira ödemeyen Koç Üniversitesi'ne haciz ya da tahliye işlemine hazırlanıyor. 1995 yılında Koç Üniversitesi'ne tahsis edilen alan, 2005 yılında İdare Mahkemesi'ne açılan dava sonucunda Orman Bakanlığı'nın mülkiyetine geçti. Bu tarihten sonra söz konusu ormanlık alanda 8 yıldır kiracı konumunda olan Koç Üniversitesi'nden alınması kararlaştırılan kira bedeli tahsil edilmediği için son çare olarak haciz ya da tahliye sürecine girilecek. 


Alınan bilgiye göre Koç Üniversitesi'ni tahliyenin eşiğine getiren süreç şöyle gelişti. 2005 yılında açılan dava sonucu arazinin kullanımı Orman Bakanlığı'na geçti. Bunun üzerine bakanlık, Koç Üniversitesinden bu alanı boşaltarak binaları teslim etmesini istedi. Ancak üniversite bu talebe itiraz ederek İstanbul İdare Mahkemesi'ne dava açtı. Üniversitenin davayı kazanması üzerine boşaltma ve tahliye durduruldu. Bunun üzerine Bakanlar Kurulu 'nda Orman Bakanlığı'nm talebi...