28 / 04 / 2024

sarıyer atcılık kulübü kapanıyor mu

sarıyer atcılık kulübü kapanıyor mu

Sarıyer İstinye’de, mülkiyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait, 18 yıl önce imzalanan protokolle, kullanım hakkı 49 yıllığına İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verilen arazi üzerinde hastane inşa edilecek.

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvurular resmen başladı! Acele edin!

Sağlık Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 30 Ekim’de başlayan başvurular 13 Kasım’a kadar devam edecek.

Sağlık Bakanlığı sürpriz bir kararla çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların KPSS puanına göre alınacağı belirtilirken, ilana ilişkin ayrıntılar da belli oldu.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

2023 Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi tarihi belli oldu! Bakan Koca tek tek açıkladı!

Yüz binlerce adayın Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak için beklediği kura çekilişinde geri sayım başladı. Tarih kesinleşirken, ayrıntılar da merak konusu oldu. İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı duyurdu! Toplam 30 memur alımı yapılacak! Memur olmak isteyenler hemen başvurun!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 30 memur alımı yapacağını duyurdu. Peki, adaylarda aranan genel ve özel şartlar neler? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar...

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmesi amacıyla 85 bin personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Bakanlıktan son dakika müjdeli haber! Sağlık Bakanlığı 2023 2. personel alımı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki günlerde 85 bin sağlık personeli alımı yapılacağının müjdesini vermişti. İlk yerleştirme işlemleri tamamlandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyen adayların heyecanla beklediği alımlar için gözler gelecek son dakika açıklamalarına çevrildi. Peki, Sağlık

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak mı? 2022 sağlık atamaları ne zaman?

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak mı? soruları son dönemde sıklıkla sorulmaya devam ediliyor. Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak isteyenler, Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak mı? 2022 sağlık atamaları ne zaman? sorularına yanıt arıyor.

Cumhurbaşkanı Sağlık Bakanlığı personel alımını açıkladı! 85 bin alım yapılacak! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından Sağlık Bakanlığı bünyesinde gerçekleşecek personel alımını açıkladı. İşte detaylar…

Sağlık Bakanlığı duyurdu! 27 bin personel alınacak! İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapılacağını açıkladı. 27 bin personel Sağlık Bakanlığı bünyesinde işe alınacak. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde 220 memur alımı resmen başladı! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Sağlık Bakanlığı memur ve işçi alımı yapacağını duyurdu. Bu haber sonrası başvuru koşulları da araştırılmaya başlandı. İşte o detaylar!

Sağlık Bakanlığı başvuru sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı personel alım kurası ne zaman?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 10 bin sözleşmeli personel, 10 bin işçi alımı yapılıyor. Başvuruların tamamlandığı personel alımlarında gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. İşte tüm detaylar..

sarıyer atcılık kulübü kapanıyor mu Haberi

sarıyer atcılık kulübü kapanıyor mu

İstinye’de kalan ender yeşilliklerden olan arazinin 150 bin metrekarelik kısmının 45 ve 49 yıllık kullanım hakkı 1997 ve 1998 tarihinde Spor Genel Müdürlüğü ile imzalanan protokolle İstanbul Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü’ne verildi. Spor tesisleri ve koruluk bulunan arazi, mevcut planlarda Kentsel ve Bölgesel Büyük Spor Alanları olarak görülüyor. Sarıyer Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı’nda, Spor Tesisleri (ENKA) lejantında kalan planlama alanı, İstanbul Büşükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan düzenlemeyle “Kentsel ve Bölgesel Büyük Spor Alanları’ndan, “Spor Tesisleri Alanı”na alındı. 


AK PARTİ OYLARıYLA KABUL 

İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun tesislere 1 emsal yapılaşma şartları aşılmaması koşuluyla uygun görüş verdiği rapor, İBB Meclisi’nde AK Partili meclis üyelerinin oy çokluğuyla onaylandı.


İBB Bağımsız Meclis Üyesi Hüseyin Sipahi, alanın kentsel spor olarak kalmasını isterken,...