17 / 05 / 2024

sarıyer cemevi inşaat çalışmaları

sarıyer cemevi inşaat çalışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bağışladığı Sarıyer’deki arsanın üzerinde yükselen cemevi dört ay sonra hizmete girecek. Cem Vakfı Sarıyer Şube Başkanı Sait Kıral İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkür etti...

Sarıyer'deki 27 katlı hayalet rezidans yıkılıyor! 34 yıldır inşaat halindeydi!

Sarıyer Belediyesi, bu sabah saatlerinde “tabut” şeklinde nitelendirilen 27 katlı dev rezidans inşaatında yıkım çalışmalarına başladı. 34 senedir kaba inşaat halinde olan ve 400 konut, 50 ticari alanlık rezidansa dönüştürülmek istenen yapının depreme dayanıksız olduğu belirtilmişti.

İnşaat demiri neden kırılır?

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demiri hem fiyatları hem de yapısal özelliğiyle çok konuşuluyor. Demir ile ilgili herkesin merak ettiği sorulardan biri de ''neden kırıldığı.'' Peki inşaat demiri neden kırılır? İşte cevabı...

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Koray GYO Sarıyer projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO Sarıyer projesi için arsanın yüzde 12 payına sahip malikleri (Üçüncü Grup) ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi yapılmasına karar verildi. İşte detaylar...

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 21 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından düşüşe geçti. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Sarıboğa tarafından kuruldu.

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarı tarafından kuruldu.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

Dinamik Yer Bilimleri İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Yer Bilimleri İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Abdullah Bakal tarafından kuruldu.

One Sarıyer İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Sarıyer İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Faahd Alı Syed tarafından kuruldu.

Sar Endüstri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sar Endüstri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli  Özden Erdoğan tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe ilk üç çeyrek nasıl geçti?

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan inşaat sektöründe 2021 yılının ilk üç çeyreği nasıl geçti?

sarıyer cemevi inşaat çalışmaları Haberi

sarıyer cemevi inşaat çalışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bağışladığı Sarıyer’deki arsanın üzerinde yükselen cemevi dört ay sonra hizmete girecek. Yedi yıldır uygun bir yer aradıklarını belirterek, seslerine kulak veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a teşekkür eden Cem Vakfı Sarıyer Şube Başkanı Sait Kıral şunları söyledi: 


ŞEYTANI SEVİNDİRMEYELİM


Burası Alevilikle ilgili ön yargıları çürütmek için de bir merkez olacak. Cemevi de cami de ibadethanedir. Senlik benlik düşünülemez, düşünen insan şeytanı sevindirir, maskarası olur. Gönül kapısı nereyi isterse o kapıdan içeri girsinler. İsteyen herkes gelip burada namazını kılabilir. Aydın Sünni kardeşlerimiz bizi çok iyi anlıyorlar. Allah’ın cemalini görmek istersen dost dediğin insanın yüzünü, kaşını, gözünü, simasını çok iyi oku. Sen Allah'ın varlığını orada hissetmezsen zavallısın. Onun için Allah'a ibadet yapılacak yerler önce Allah'ın rızasına dayanır. Orada dostluk...