28 / 04 / 2024

sarıyer değerlendi mi

sarıyer değerlendi mi

Sarıyer fiziki yapısı gereğj engebeli olduğu Oıçin sahil kesiminde konumlanan yapılar oldukça eskidir. Sanyer'in sahil sının, Bebekten az ötede Aşiyan'ı geçince başlayıp Kilyos bölgesini de içine alan Karadeniz kıyılarına kadar ulaşıyor.

Sarıyer'de servet değerindeki turizm arazisi 21 yıllığına kiralandı! İstanbul'un en değerlilerinden...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alan Sarıyer’deki 9 dönümlük araziyi kiralamak için 31 Ağustos 2023 tarihinde ihale düzenledi ve o isme 21 yıllığına kiraya verildi. İşte ayrıntılar...

Denizkoru Sarıyer'de 1.99 faiz 48 ay vade avantajıyla!

IC Holding tarafından Boğaz’ın gözdesi, Sarıyer'de yükselen Denizkoru Sarıyer'de 1,99 faiz 48 ay vade avandajıyla satışlar devam ediyor. Peki  Denizkoru Sarıyer'de  daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ, Sarıyer'de dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Sarıyer'de kentsel dönüşüme giriyor. Yüzde 100 ön uzlaşı sağlanan KİPTAŞ Sarıyer projesi için hak sahipleri, sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı! Ev kiralayacaklara şok!

Son günlerde fahiş kiralar sık sık gündeme gelirken, megakentte ortalama kiralar tek tek açıklandı. Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı. İşte diğer ilçelerdeki son durum...

Sarıyer Belediyesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de üç arsa satacak!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer'de yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 9 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Kalinka Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de kuruldu!

Kalinka Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Ekaterina Rumyantsevea ve Ekaterina Orlova ortaklığında kuruldu.

Kripto paralar haftanın son gününde değerlendi mi?

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Shiba Inu ve Dogecoin gibi kripto paralardaki son durum merak ediliyor. Peki kripto paralar haftanın son gününde değerlendi mi? İşte ayrıntılar...

Sarıyer'de 22 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Yeniköy'de yer alan gayrimenkulü 22 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı!

Oyuncu Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı. İşçil yeni villası için 4 milyon TL ödedi.

Sarıyer'de 11 katlı bina çöktü!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de 11 katlı bina yerle bir oldu, binanın çökmesiyle park halindeki 3 araç hasar gördü.

Sarıyer'de lüks sitede yolsuzluk iddiası!

Sarıyer'de bulunan bir lüks sitede, denetim kurulu üyeleri tarafından yapılan incelemede gelir gider ve harcamada yolsuzlukların olduğu tespit edildi. 

Sarıyer'de 46.2 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer'de bulunan bahçeli kargir ev ve apartman nitelikli taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 46 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. 

Sarıyer'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Bahçeköy'de bulunan bahçeli iki kargir binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 623 bin 955 TL olarak belirlendi. 

sarıyer değerlendi mi Haberi

sarıyer değerlendi mi


Sarıyer fiziki yapısı gereği engebeli olduğu için sahil kesiminde konumlanan yapılar oldukça eskidir. Sarıyer'in sahili, Bebekten az ötede Aşiyan'ı geçince başlayıp Kilyos bölgesini de içine alan Karadeniz kıyılarına kadar ulaşıyor. 


Her kilometresinde altın değerinde yapıların yükseldiği ilçede gayrimenkul fiyatlan da yapıların özellikleri ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. Büyüktepe, Tarabya, Maltıztepe, Kocataş, İbrahim Paşa, Şeytandağı, Tabya, Kartaltepe ve Ağlamışbaba Tepelerinin bulunduğu ilçedeki dereler mahalleleri birbirinden ayırmaktadır. Koylar, burunlar ve boğazın diğer güzelliklerini dikkate aldığımızda 30'a yakın mahallede fiyatlar geçen yıldan daha yüksek. 3. Boğaz Köprüsü güzergâhının İlçe sınırlarından geçecek olması özellikle bakir olan Garipçe bölgesine ayn bir değer kattı.


4 yılda fiyatlar minimum yüzde 40-70 oranında arttı. Sarıyer'deki gayrimenkullerin değeri köprünün yapımı bittiğinde minimum yüzde 40 artacak. 


Zekeriyaköy, Uskumruköy ve Demirciköy'deki araziler de...