21 / 05 / 2024

sarıyer dere sokak

sarıyer dere sokak

1940 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Sarıyer'de bir ev bin 200 liraya satılacakmış. Hasköy'de ise iki tane ev metrekaresi 100 liradan bin 600 liraya satılacakmış.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sarıyer'deki Gümüşdere Kilisesi harabeye döndü!

İstanbul Sarıyer’de bulunan Gümüşdere Kilisesi’nin her tarafı defineciler tarafından delik deşik oldu. Yıkılmak üzere olan eski yapı tehlike de arz ediyor.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi, 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1. Etap 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Sarıyer Gümüşdere ve Kısırkaya'da imara açılan araziler mecliste!

İstanbul'un Sarıyer ilçesi Gümüşdere ve Kısırkaya köylerinde imara açılan ve özelleştirme kapsamına alınan araziler meclis gündemine taşındı...

Sarıyer'deki iki park baştan aşağı yenilendi!

Sarıyer Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sarıdağ Davet Sokak ve Büyükdere Mühendis Şevket Sokak’ta baştan aşağı yenilenen parkların açılış kurdelesini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve mahalle sakinleri birlikte kesti.

Sarıyer Güvenal Çiftliği icradan 4.1 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Gümüşdere'de bulunan Güvenal Çiftliği'nin 1/2 hissesini satışa çıkardı. 13 bin 360 metrekare yüzölçümlü çiftliğin toplam satış bedeli 4 milyon 114 bin TL olarak belirlendi.

Sarıyer'e doğalgaz ısıtmalı hayvan bakımevi inşa edildi!

İBB Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Kısıkkaya Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı'nda, 83 personelle başıboş kedi ve köpeklere hizmet veriyor. Sokak hayvanlarına Sarıyer'de doğalgaz ısıtmalı ameliyathaneli tesis yapıldı.

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi, Ayhan Şekeroğlu Şube Müdürlüğünde 567 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Sarıyer, Hisarüstü Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Bebek Yolu Sokak'ta açıldı.

Sarıyer'de icradan 1.6 milyon TL'ye satılık 4 katlı avlulu ahşap ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Sarıyer İlesi, Emirgan Mahallesi, Çam Fıstığı Sokak'ta yer alan ahşap evi satışa çıkarıyor. Evin toplam bedeli 1 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Sarıyer Uskumruköy'de asfalt çalışması başladı!

Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Zekeriyaköy'den sonra Uskumruköy'de de asfalt çalışmalarına başladı. Uskumruköy Gülizar Sokak asfalt kaplama çalışmaları tamamlandı. Uskumruköy asfalt çalışmalarında yeni açılan imarlı yollara öncelik verilecek.

Sarıyer'de icradan 1.6 milyon TL'ye satılık avlulu ahşap ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi; Sarıyer İlesi, Emirgan Mahallesi, Çam Fıstığı Sokak'ta yer alan avlulu ahşap evi 1 milyon 600 bin TL'den satışa çıkarıyor. İhalesi; 21 Kasım'da...

Sarıyer Ayazağa Sivas Mahallesi'ne müjde!

Sarıyer Belediye Meclisi Ayazağa 208. Sokak Sivas Mahallesi’ndeki hanelerin yol, su, elektrik ve doğalgaz ihtiyaçlarının karşılanması için ortak karar aldı. İşte Sarıyer Belediyesi'nin Sivas Mahallesi'ne müjdesi...

Sarıyer Gümüşdere'de 600 dönümlük arazi satılığa çıkarıldı!

İSTANBUL'un önemli sebze kaynağı Sarıyer Gümüşdere'nin 600 dönümlük tek parça tarım arazisi özelleştirme kapsamında satılığa çıkarıldı. Arazi, Mayıs ayında Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından özelleştirme kapsamına alınmıştı.

sarıyer dere sokak Haberi

sarıyer dere sokak

Beyoğlu Vakıflar Direktörlüğü İlanlar


Muhammen kıymeti

  Lira  Kr.

 1000      Beyoğlu'nda Çukur Mahallesi'nin Trişe Sokak'ta eski                        

               8, yeni 10 nolu kagir ev.

 1200      Boğaziçi'nde Sarıyer'de Dere Sokak'ta eski 100, 100

               100 yeni 56 nolu ahşap ev.   

  400       Boyacıköy'de Reşit Paşa Mahallesi'nin Mektep Sokak'ta

               eski 1 mükerrer yeni 84/1, 84 nolu ahşap ev.

 1600      Hasköy'de Keçeci Piri Mahallesi'nin Çöplük Sokak'ta 

               eski 4 mükerrer yeni 12, 14 ve No. taj 14, 12 sayılı 

               ve...