29 / 04 / 2024

sarıyer Güney Kasaba Sitesi icradan satılık villa

sarıyer Güney Kasaba Sitesi icradan satılık villa

İstanbul Sarıyer Uskumruköy Güney Kasaba Sitesi 'nde yer alan villa 19 Kasım 2013 tarihinde saat 14:30 ile 14:40 arasında gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak...

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Dinler tarafından kuruldu.

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Dinler tarafından kuruldu.

Sarıyer’deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi 5 yıllığına kiraya verildi!

Sarıyer'deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi’nin işletmesi Rumeli Feneri Orman ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’ne 5 yıllığına kiraya verildi. Dernek, kulenin giriş katında bulunan eğitim salonunu kafeye dönüştürdü, dışarıya masalar koydu. Tuvalet ve mescit de ekledi.

Sarıyer'in imar planları yeniden gündeme alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Sarıyer’de binlerce mahalleliyi yakından alakadar eden Islah İmar Planları’nın yeniden görüşülmesi kararını verdi. İBB tarafından verilen karar sonrası hazırlanan planlar, pazartesi günkü Sarıyer Belediye Meclisi'nin gündemine alındı...

Sarıyer'deki Gümüşdere Kilisesi harabeye döndü!

İstanbul Sarıyer’de bulunan Gümüşdere Kilisesi’nin her tarafı defineciler tarafından delik deşik oldu. Yıkılmak üzere olan eski yapı tehlike de arz ediyor.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi, 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1. Etap 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Sarıyer Gümüşdere ve Kısırkaya'da imara açılan araziler mecliste!

İstanbul'un Sarıyer ilçesi Gümüşdere ve Kısırkaya köylerinde imara açılan ve özelleştirme kapsamına alınan araziler meclis gündemine taşındı...

Sarıyer Belediyesi 6. Gündüz Bakımevi'ni açıyor!

Sarıyer halkından gelen talep ve önerileri de dikkate alarak çalışmalarına devam eden Sarıyer Belediyesi, ilçeye 6. gündüz bakımevini kazandırdı.

Maritza Loft Sarıyer güncel fiyatlar!

Maritza Loft Sarıyer güncel fiyatlar kapsamında projede daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Marmara Loft projesi iki etap olarak İstanbul Sarıyer'de inşa edildi...

Sarıyer Maritza Loft güncel fiyat!

"Sarıyer'de istediğin yaşam ulaşılabilir fiyatlarla" sloganıyla basına tanıtılan Maritza Loft Sarıyer projesinde yaşam başladı. Sarıyer Maritza Loft güncel fiyat listesi 595 bin TL'den başlıyor.

Düzce, Kuzey ve Güney Çevre Yolları ağı ile sarılıyor!

Düzce, Kuzey ve Güney Çevre Yolları ağı ile sarılıyor. İstanbul-Ankara arasındaki D-100 karayolu ve TEM otoyolu Düzce bölümüne yönelik çevre ve bağlantı yollarına ilişkin çalışmaların önemli bir kısmı ve bulvarların birleştirilmesi tamamlandı.

sarıyer Güney Kasaba Sitesi icradan satılık villa Haberi

sarıyer Güney Kasaba Sitesi icradan satılık villa


İstanbul Sarıyer Uskumruköy Güney Kasaba Sitesi 'nde yer alan villanın muhammen bedeli 1 milyon 150 bin lira olarak belirlendi. İhale 19 Kasım 2013 tarihinde saat 14:30 ile 14:40 arasında gerçekleştirilecek. 


İlanı detaylı görüntülemek için