04 / 05 / 2024

Sarıyer Mirgün Mahallesi imar planı değişikliği

Sarıyer Mirgün Mahallesi imar planı değişikliği

Sarıyer'e bağlı Maslak Mevkii ve Mirgün Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin iki ayrı imar planı askıya çıktı..

KİPTAŞ Sarıyer'de uzlaşı oranı yüzde 93'ü geçti! Vatandaştan yanıt gecikmedi: Hep rantın yüksek olduğu yerdesiniz!

Yeni projeler için start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için uzlaşı oranı yüzde 93,39'a ulaştı.  

KİPTAŞ, Sarıyer'de dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Sarıyer'de kentsel dönüşüme giriyor. Yüzde 100 ön uzlaşı sağlanan KİPTAŞ Sarıyer projesi için hak sahipleri, sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Sarıyer Belediyesi önünde dikkat çeken tapu eylemi! 

Sarıyer Belediyesi'nin tapu hakkı sözünde durmadığını iddia eden vatandaşlar belediyenin önünde eylem için toplandı. Vatandaşlar 15 Kasım’da İBB önünde toplanacaklarını söylediler.

Sarıyer Reşitpaşa 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sarıyer ilçesi, Reşitpaşa (Mirgün) Mahallesi, 1824 ada, 1 ve 2 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 

DenizKoru Sarıyer projesinde ön satışlar başladı. Proje, Belgrad Ormanı'nın ve boğazın yanı başında yükseliyor. Peki DenizKoru Sarıyer'de konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

İETT Sarıyer'de 18 gayrimenkul satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Sarıyer Mirgün Mahallesi'ndeki 18 gayrimenkulü satışa çıkardı.

İstanbul Sarıyer'de arsa hissesi satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Rumelihisarı Mahallesi'nde yer alan, tamamı vakfa ait olan arsanın 7/8 hissesini satıyor. İşte fiyatı...

Sarıyer Poligon Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Poligon (İstinye) Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına (380 Ada 24-25 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri ne kadar? 

Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının  değerleme raporu...

Sarıyer'de 15.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Ayazağa Mahallesi, 10629 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün 116084/240000 hissesini 15 milyon 536 bin 850 TL'ye satıyor.

Sarıyer Mirgün Mahallesi imar planı değişikliği Haberi

Sarıyer Mirgün Mahallesi imar planı değişikliği

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Sarıyer'e bağlı Maslak Mevkii ve Mirgün Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planları 28 Şubat 2018 tarihinde askıdan indirilecek.

1- Sarıyer İlçesi, Maslak Mevkii, 49 pafta 387 ada, 59 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24 Kasım 2017 tasdik tarihli plan tadilatı için tıklayın. 

2- Sarıyer İlçesi, Mirgün Mahallesi, 1045 ada, 133 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 17 Ekim 2017 tasdik tarihli plan tadilatı için