16 / 05 / 2024

sarıyer yeniköy yangın

sarıyer yeniköy yangın

Yeniköy Aya Nikola Rum Ortodoks Kilisesi Vakfı’na ait 2 katlı ahşap binada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yoğun dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Sarıyer'de servet değerindeki turizm arazisi 21 yıllığına kiralandı! İstanbul'un en değerlilerinden...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alan Sarıyer’deki 9 dönümlük araziyi kiralamak için 31 Ağustos 2023 tarihinde ihale düzenledi ve o isme 21 yıllığına kiraya verildi. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Sarıyer projesinde yüzde 100 uzlaşı sağlandı! Vatandaştan tepki yağdı: Sarıyer depremden en son etkilenecek yer!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Ancak KİPTAŞ'ın Sarıyer'de dönüşüme girmesine vatandaşlardan da tepki yağdı...

Denizkoru Sarıyer'de 1.99 faiz 48 ay vade avantajıyla!

IC Holding tarafından Boğaz’ın gözdesi, Sarıyer'de yükselen Denizkoru Sarıyer'de 1,99 faiz 48 ay vade avandajıyla satışlar devam ediyor. Peki  Denizkoru Sarıyer'de  daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Sarıyer'de uzlaşı oranı yüzde 93'ü geçti! Vatandaştan yanıt gecikmedi: Hep rantın yüksek olduğu yerdesiniz!

Yeni projeler için start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için uzlaşı oranı yüzde 93,39'a ulaştı.  

KİPTAŞ, Sarıyer'de dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Sarıyer'de kentsel dönüşüme giriyor. Yüzde 100 ön uzlaşı sağlanan KİPTAŞ Sarıyer projesi için hak sahipleri, sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Denizkoru Sarıyer yüzde 40 peşin 48 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Denizkoru Sarıyer, IC Holding tarafından Boğaz’ın gözdesi, güncel deprem raporlarında şehrin zemin açısından en güvenli ilçeleri arasında yer alan Sarıyer'de yükseliyor.

Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı ve kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

Yeniköy Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin (Yeniköy Konakları), kesin kabulü yapılmış olup, kesin kabul tutanağı 24 Şubat 2022 tarihinde onaylandı.

Sarıyer için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Sarıyer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Sarıyer'de 22 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Yeniköy'de yer alan gayrimenkulü 22 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

KÖY Zekeriyaköy 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy İkmal İnşaatı İşi'nde (KÖY 2. Etap), 1789 Ada 2 Parsel ve 1789 Ada 4 Parsel Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi geçici kabulü yapılmış olup kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Seda Sayan Sarıyer'den 4 milyon dolara villa satın aldı!

Emlak zengini sanatçılardan Seda Sayan Sarıyer Büyükdere'den 4 milyon dolara villa satın aldı. Gayrettepe'den Boğaz'a taşınacak olan Sayan şimdilerde yeni evini tamir ettiriyor.

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi açıldı!

Protekyapı Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnş.San.Ve Tic.Limited Şirketi Sarıyer İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yılmaz tarafından açıldı.

sarıyer yeniköy yangın Haberi

sarıyer yeniköy yangın


Sarıyer Yeniköy’de bulunan, Yeniköy Aya Nikola Rum Ortodoks Kilisesi Vakfı’na ait 2 katlı ahşap binada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kilisenin yanında bulunan binada saat 21.30 sıralarında başlayan yangına Sarıyer, İstinye, Beşiktaş ve Şişli’den itfaiye ekipleri sevk edildi. Ahşap binada 4 aileden toplam 10 kişinin kaldığı öğrenilirken, ilk belirlemelere göre yoğun dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Binanın içinde kalan kimsenin olup olmadığı henüz bilinmezken, itfaiyenin çalışmaları devam ediyor. Öte yandan olay yerinde çok sayıda sağlık ekibi de hazır...