04 / 05 / 2024

sarıyer yurt inşaatı çökme

sarıyer yurt inşaatı çökme

Sarıyer'de geçen hafta Cuma günü özel bir üniversiteye ait yurt inşaatında meydana gelen toprak kayması ve çökmenin ardından, çevredeki ev ve iş yerlerinde çatlaklar oluştu.

İnşaat demiri neden kırılır?

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demiri hem fiyatları hem de yapısal özelliğiyle çok konuşuluyor. Demir ile ilgili herkesin merak ettiği sorulardan biri de ''neden kırıldığı.'' Peki inşaat demiri neden kırılır? İşte cevabı...

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Koray GYO Sarıyer projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO Sarıyer projesi için arsanın yüzde 12 payına sahip malikleri (Üçüncü Grup) ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi yapılmasına karar verildi. İşte detaylar...

İnşaat demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 21 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları dün gelen 100 TL'lik indirimin ardından düşüşe geçti. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Sarıboğa tarafından kuruldu.

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarı tarafından kuruldu.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

Dinamik Yer Bilimleri İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Yer Bilimleri İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Abdullah Bakal tarafından kuruldu.

One Sarıyer İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Sarıyer İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Faahd Alı Syed tarafından kuruldu.

İlim Yayma Vakfı'ndan yurt inşaatı açıklaması: Süleymaniye'nin ruhunu koruyacağız!

İlim Yayma Vakfı Süleymaniye’deki yurt inşaatı hakkındaki iddialara ilişkin bildiri yayınladı.

İlim Yayma Vakfından Süleymaniye'deki yurt inşaatı açıklaması!

İlim Yayma Vakfı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Süleymaniye'deki yurt inşaatı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan yurt inşaatını mühürledi!

İstanbul Fatih'te tarihi Süleymaniye semtinde İlim Yayma Vakfı'nca yapılan inşaat İBB tarafından bugün saat 16.00 sıralarında inşaat mühürlendi.

sarıyer yurt inşaatı çökme Haberi

sarıyer yurt inşaatı çökme

Sarıyer, Ayazağa Mahallesi, Hadım Koruyolu Caddesi üzerinde bulunan özel bir üniversiteye ait kız öğrenci yurdu inşaatında, geçen hafta Cuma sabahı toprak kayması ve çökme meydana gelmişti. Belediye yetkilileri, yaptıkları incelemenin ardından inşaat alanını mühürlemiş ve çalışmaları durdurmuştu.


Ayazağa Mahallesi'nde yaşayanlar olaydan birkaç gün sonra çevredeki ev ve iş yerlerinin duvarlarında ve zeminde çatlaklar oluştuğunu fark etti. Öte yandan yurt inşaatının bulunduğu cadde üzerinde de meydana gelen çatlaklara rağmen yolun çift yönlü olarak araç trafiğine açık olduğu ve herhangi bir önlemin alınmadığı görüldü. Ev ve iş yerlerine girmekten korkan mahalleli de, yetkililerin önlem almamasından ve ilgisizliğinden yakındıklarını belirtti.


“BURASI BÜYÜK BİR FACİAYA SEBEP OLABİLİR"


Çevredeki bir lokantanın işletmecisi Tunay Meden, 5 gün önce yurt inşaatında meydana gelen toprak kaymasına değinerek, "O akşam benim...