02 / 05 / 2024

Sarız TOKİ konutları

Sarız TOKİ konutları

TOKİ tarafından Kayseri Sarız İlçesi'nde hayata geçirilen 110 konutun inşaatı hızla devam ediyor.

TOKİ konut sahipleri evlerini bekliyor! 7 yıldır konutlar teslim edilmedi, vatandaş isyanda!

2017'de Çayeli'de yaşanan selin ardından sözü verilen ve yapımına 2 ay önce başlanan TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim edilmedi. 

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

TOKİ Kayseri Sarız 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Sarız’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Sarız’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi

TOKİ aylık 1442 liraya konut satış duyurusu yaptı! TOKİ'nin ucuz konutlarına sahip olmak isteyenler dikkat

Toplu Konut İdaresi TOKİ, alt ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretim faaliyetlerine devam ederken aylık 1442 lira taksitle konut satış haberini duyurdu. TOKİ'nin söz konusu konutlarından edinmek isteyen ihtiyaç sahipleri bu şartları karşıladığı takdirde konutlardan satın alabilecek.

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi 10 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesindeki konutların kura çekilişi 10 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Tunceli Ovacık TOKİ konutlarında son durum ne?

Tunceli Ovacık'ta 2017'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. O tarihte inşaatına start verilen TOKİ konutlarının tesliminin 2018'in sonunda yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler henüz yapılmadı, vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

Çanakkale'deki depreme dayanıksız sosyal konutlar için 7 yılda hiçbir adım atılmadı!

Çanakkale'de yaklaşık 3 bin kişinin yaşadığı beş katlı 86 bloklu sosyal konutlar için yedi sene önce 'Depreme dayanıksız' raporu verilmesine rağmen somut hiçbir önlem alınmadı. Ev sahipleri, çözüm için geç kalındığını belirtiyor...

Sarıkamış TOKİ 3+1 kura sonucu!

Sarıkamış TOKİ 3+1 kura sonucu haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvurular geçtiğimiz günlerde başladı.

TOKİ Kayseri Sarız'da teslimler başlıyor!

TOKİ Kayseri Sarız projesinde yer alan 65 adet konut için teslimler başlıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Sarıçam Sosyal Konutları: Adana'nın ödüllü projesi!

TOKİ'nin Adana'da hayata geçirdiği konut projesi yatay yapılaşma, yöresel mimari ve mahalle fikrini günümüz çizgisiyle buluşturan yeni bir anlayış yansıtıyor.

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Amasya Suluova 2. Etap TOKİ Konutları kura sonuç listesi!

Amasya Suluova 2. Etap TOKİ Konutları'nda yer alan 81 konut kura çekimi ile satışa sunuluyor. Amasya Suluova 2. Etap TOKİ Konutları kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. 

Sarız TOKİ konutları Haberi

Sarız TOKİ konutları


BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sarız ilçesinde yapımına başlanan 110 konutun inşaatı hızla yükseliyor. Geçtiğimiz yıl Haziran Aayında yapılan ihale kapsamında temeli atılan ve inşaatı yükselen TOKİ konutlarında ayrıca ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi de yapılacak. Sarız ilçesi Bahçeli Mahallesi’nde uygulamaya konulan proje kapsamında, inşaatı devam eden konutlar +3 kat yüksekliğinde olacak. Konutların 78’i 2+1 planında, 32’si ise 3+1 planında yapılıyor. Konutların tasarımında geleneksel konutlarda yer alan mimari proje, cephe anlayışının yansıtılmasına mümkün olduğunca özen gösteriliyor. Bu kapsamda yerel mimarilerde yer alan cephe elemanları, köşe süslemeleri ve taş kaplama gibi özellikler yer alıyor.


Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, ilçe merkezinde inşaatı devam eden TOKİ konutlarının yapım çalışmalarının sürdüğünü belirterek, ''İlçemizde, ihtiyacımız olan konut açığını...