05 / 05 / 2024

şarkıcı Celine Dion evini satıyor

şarkıcı Celine Dion evini satıyor

Şarkıcı Celine Dion'un dev malikanesi Florida'da Jupiter Adası'nda bulunuyor. Şarkıcı Celine Dion, New York Daily News'in haberine göre, evini satıyor. Şarkıcı Celine Dion evini 10 milyon dolar indirimle satıyor.

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Şarkıcı Ebru Elver ev kiralarken dolandırıldı! Altı ayılık kirayı peşin ödedi!

Kadıköy Moda'da kiraladığı evin 6 aylık ödemesini peşin yapan şarkıcı Ebru Elver, dolandırıldı. Şarkıcı Elver, kiraladığı daireye gittiğinde kapıyı başkasının açmasıyla şoke oldu.

Ünlü şarkıcı Akon, yeni fütüristik şehir projesini Uganda'da başlatıyor!

Senegal asıllı ünlü şarkıcı Akon, Senegal'den sonra Uganda'da da fütüristik şehir projesini başlatacağını duyurdu.

90’ların ünlü şarkıcısı Akın, müteahhit oldu!

“Rebeka”, “Kız Milleti” ve “Suskun Yüreğim” gibi 90’lardan günümüze hâlâ dinlenen şarkılara imza atan Akın, müteahhitliğe soyundu...

Şarkıcı Emrah'ın dükkanı davalık oldu!

Ünlü şarkıcı Emrah Erdoğan'ın mülk sahibi olduğu Etiler'deki Casita adlı mekan, içindeki kaçak yapı sebebiyle savcılığa şikayet edildi.

Kırgızistan Merkez Bankası halk şarkılarıyla ekonomi öğretecek!

Kırgızistan Merkez Bankası, finansal okuryazarlığı geliştirmek amacıyla ünlü halk şarkıcılarının enflasyon ve faiz oranları hakkında şarkılar söylediği bir kampanya başlattı.

Celine Dion ayakkabıları için depo kiraladı!

Ünlü şarkıcı Celine Dion ayakkabıları evine sığmadığı için bir depo kiraladığını itiraf etti.

Hepsi grubundan Eren Bakıcı köye yerleşti!

Bir dönemin yıldızları Hepsi grubunun Eren'i Eren Bakıcı, İstanbul'dan kaçak ünlüler kervanına katıldı. Bursa'nın bir köyünde yaşayan şarkıcı, huzurlu yaşamına devam ettiğini söylüyor. 

Şarkıcı Akın artık müteahhitlik yapıyor!

1995 yılında Rebeka isimli şarkısıyla birçok kişinin gönlünü fetheden Akın, "Şarkıcılığı bırakalı yıllar oldu, artık müteahhitlik yapıyorum" diye açıklamada bulundu.

Celine Dion Florida'daki evini 45.5 milyon dolara satıyor!

Bir süre önce hem menajeri hem de büyük bir aşkla evlendiği kocası Rene Angelil'i kaybeden Celine Dion zamanını tamamen Los Angeles'ta geçirmeye karar verdiği için Florida'daki muhteşem malikanesini satmaya kesin kararlı.

Fulden Uras’ın evine haciz kondu!

Şarkıcı Fulden Uras’ın Sarıyer Zekeriyaköy’de dubleks evine son olarak bir bankaya olan 7 bin TL’lik borcu nedeniyle haciz kondu. Banka avukatlarının, evin satışı için harekete geçtiği ve ihtar gönderdiği öğrenildi.

Özdilek Park İstanbul Gülşen şarkılarıyla coşacak!

Özdilek Park İstanbul Gülşen şarkılarıyla coşacak. İstanbul’un gözde alışveriş merkezi ÖzdilekPark İstanbul, 30 Kasım Pazar günü ünlü şarkıcı Gülşen’i sevenleriyle buluşturacak. Gülşen, hayranlarına unutulmaz anlar yaşatacak.

Reza Zarrab Mandarin Oriental Bodrum projesinden ev satın aldı!

Takvim Gazetesi yazarlarından Ufuk Özcan'ın bugünkü yazısına göre; şarkıcı Ebru Güneş'in eşi işadamı Reza Zarrab Bodrum Mandarin Oriental'den 2 milyon dolara taş ev satın aldı...

şarkıcı Celine Dion evini satıyor Haberi

şarkıcı Celine Dion evini satıyor

Şarkıcı Celine Dion'un dev malikanesi Florida'da Jupiter Adası'nda bulunuyor. Şarkıcı Celine Dion, New York Daily News'in haberine göre, evini satıyor. 


10 milyon dolar indirim yapan Celine Dion'un evi 2010 yılında yapılmış. Evin şu an piyasa değeri 62.500,000 dolar. Şarkıcının zevkine göre dizayn ediken ev kıyı manzarasına sahip bir havuz evi. Malikanede 4 odalı misafirhane, simule golf sahası, masaj odası ve tenis bölümü var. Malikanede 5 yatak odası ve 5 banyo bulunuyor.

Malikanede ayrıca 3 havuz ve su parkı bulunuyor. Evin her odasında, şarkıcıya özel dekorasyon uygulanıyor.


Celine Dion'un evinin görselleri..