22 / 07 / 2024

Sarnıç Yapı

Sarnıç Yapı

Sarnıç Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, A.Emin Üstün tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi'nde kuruldu

Yerebatan Sarnıcı, gergi güçlendirme projesi için onay bekliyor!

Geçtiğimiz günlerde yapılan restorasyon çalışmalarında çökme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu öğrenilen Yerebatan Sarnıcı’ndaki gergi güçlendirme projesi başvurusu için Koruma Kurulu'ndan onay gelmedi.

Yerebatan Sarnıcı restore edilecek mi?

Geçtiğimiz günlerde restore edilen Yerebatan Sarnıcı'nın ziyarete kapalı bölümünde yer alan sütunlarda çökme tehlikesi olduğu saptanmıştı. O sütunların restore edilip edilmeyeceği gündeme oturdu. Peki restorasyon yapılacak mı?

Yerebatan Sarnıcı'nda tehlike büyük!

Yerebatan Sarnıcı'nın olası bir depremde hasar göreceğini belirleyen İBB'nin yapıya müdahale edebilmek için yaptığı başvuru reddedildi. Uzmanlara göre sütun başlarındaki gergi boşlukları büyük tehlikeye gebe.

Fatih'teki Şerefiye Sarnıcı kiraya veriliyor! İhalesi 30 Ocak'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih'te yer alan Şerefiye Sarnıcı ile kitap satış ve kafeterya ünitelerini kiraya verecek. Kiralama ihalesi 30 Ocak'ta yapılacak...

İzmir Sarnıç'taki 2B arazilerinin fiyat sorunu TBMM'de!

İzmir'in Gaziemir ilçesi Sarnıç bölgesinde bulunan 2B arazilerinin satış fiyatlarının azaltılması talebi TBMM gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, fiyatların indirilmesi için bir çalışma yapılıp yapılmayacağını sordu...

İzmir Sarnıç Kültür Merkezi Kasım'da açılacak!

İzmir Gaziemir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sarnıç Kültür Merkezi'nin yapımında sona gelindi. Toplam 2 milyon 297 bin liraya mal olan merkezin Kasım'da açılması planlanıyor.

Forbest Yapı,Görece'de yeni projeler hayata geçirecek!

İzmir’de bir çok projeye imza atan Cabbaroğlu ve Boran Emlak ortak girişimi ile kurulan Forbest Yapı, Sarnıç, Alaçatı ve Gaziemir projelerinden sonra Görece’de yeni bir proje hayata geçirecek. 

Sarnıç İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sarnıç İstanbul Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Hatice Bilen tarafından Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Sarn Yapı İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sarn Yapı İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Ahmet Salih Bilgü tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta İstanbul, Kadıköy, Kalamış Fener Kalamış Caddesi' nde kuruldu.

Kandıra’nın üst yapısı yenileniyor!

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sarnıçlar Mahallesi’nde yapılan parke yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Köken, “Sınırsız hizmet ve medeniyet için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi

İstanbul sarnıçlarını 2.5 milyon kişi ziyaret etti!

Yapımı asırlar öncesine dayanan kentteki tarihî sarnıçlara yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösteriyor. İstanbul'da; Yerebatan, Binbirdirek, Nakkaş ve Nuruosmaniye gibi çok sayıda sarnıç önemli kültürel miras arasında yer alıyor.

İstanbul'un sarnıçları turistlerin ilgi odağı oldu!

Yapımı asırlar öncesine dayanan İstanbul'daki sarnıçlara, yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösteriyor. İstanbul'da, Yerebatan, Binbirdirek, Nakkaş ve Nuruosmaniye gibi tarihi sarnıçlar da önemli kültürel miras arasında yer alıyor.

Yerebatan Sarnıcı'nın üzerine İl Genel Meclisi!

İstanbul'un turistik mekanlarından Yerebatan Sarnıcı'nın üzerine 1969 yılında İl Genel Meclisi Binası yapılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkarttığı o haber...

Sarnıç Yapı Haberi

Sarnıç Yapı

Sarnıç Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, A.Emin Üstün tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


Sarnıç Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü ikamet amaçlı ve ikamet amaçlı olmayan bina inşaat işleri yapar yaptırır...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sarnıç Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi,...