29 / 04 / 2024

Saros Körfezinin geleceği

Saros Körfezinin geleceği

Keşan, Enez ve İpsala’dan oluşan Edirne’nin Saros Körfezi’ndeki ilçeleri geleceklerini birlikte kurmak için güçlerini birleştirdi.

Kıyıda köşede altını olanlar hemen baksın! Altın tahmini değişti! Altının 3 ve 6 ay sonra geleceği seviye netleşti

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırarken, Citigroup'tan yeni altın tahmini geldi. Tüm bildiklerinizi unutun, altının 3 ve 6 ay sonra geleceği seviye belli oldu.

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağı konusunda uzman yorumları yakından takip ediyor. Dolar ne kadar olacak? Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!

Altında fren patladı! İslam Memiş 60 gün sonra gram altının geleceği seviyeyi açık açık söyledi!

Altın fiyatları son günlerde hızla yükselmeye devam ederken uzmanlardan yorumlar gelmeye devam ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş, gram altının 60 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı. 

Euro/TL'de yeni rekor! Yastık altında 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçen euro/TL kuru bugün yeni rekora imza attı. 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı.

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan çarpıcı uyarı: Türkiye'nin ekonomik geleceği tehlikede!

Ekonomist Özgür Demirtaş, Türkiye'nin ekonomik geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. YouTube'da yayınlanan video, izlenme rekorları kırdı. İşte ayrıntılar...

Geleceği parlak 7 meslek: İş dünyasında büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Hemen öğrenmeye başlayın!

Yapay zeka, büyük veri analizi ve yeşil enerji gibi alanlardaki teknolojik gelişmeler, iş dünyasında yeni ve değerli iş alanları oluşturuyor. İşte geleceği parlak 7 meslek!

Dolarda yangın yeri! Dolar yeni rekorunu kırdı! Doların geleceği en yüksek rakam açıklandı!

6 Haziran Salı günü dolar/TL kuru yakından takip ediliyor. Bugün dolar yeni rekorunu kırdı. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? Doların geleceği en yüksek rakam açıklandı!

Doların 6 ay içinde geleceği seviye resmen açıklandı! Görmeyen duymayan kalmasın!

Orca Macro Finansal Danışmanlık kurucusu Evren Kırıkoğlu, dolar/TL kurunda altı ay içerisinde  geleceği seviyeyi resmen açıkladı.  Görmeyen duymayan kalmasın!

Doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak! Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın

Seçimin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilik görülüyor. İnişli çıkışlı seyir izleyen doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak. Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın.

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar ne kadar olur, dolar ne olur? soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Doların haziranda geleceği rakam belli oldu! Yastık altında doları olanlar hazır olsun! Dolar bu kadar olacak!

Saros Körfezinin geleceği Haberi

Saros Körfezinin geleceği

Dünyanın kendi kendini temizleyen 3 eko sisteminden birine sahip olan Saros Körfezi’ndeki 3 ilçe, tarım ve turizm alanında ortak akılla geleceklerini şekillendirmek istiyor. Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ile Edirne Genç İşadamları Derneği’nin (EGİAD) organizasyonu ile Enez’de İstanbul Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Saros Ekonomi Zirvesi’ nde Saros Körfezi’ndeki ilçelerin öne çıkan sorunları ele alındı. Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Serdar Bakır ve Enez Kaymakamı Hasan Sazkaya’nın da katılımcılar arasında yer aldığı Zirve’nin sunumunu EGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Nevser Tavgaç Eraslan yaptı. Panele EGD Başkanı Celal Toprak, Hürriyet gazetesinden Yalçın Bayer, yerel gazete Haber’den Kerim Yurk, Ticaret İl Müdürü Mahmut Altuğ da konuşmaları ile katkıda bulundu. 


Toplantıda Saros Körfezi’nin turizmde yarattığı patlamanın henüz altyapı ile desteklenmediği belirtilerek, 300 bin kişiye 2 bin yatak...