05 / 05 / 2024

sarp özkar haberleri

sarp özkar haberleri

Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Özkar "Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor. Gemi turlarının avantajı fark edildi" dedi.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Turan tarafından kuruldu.

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Bakırköy’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile İlgin Eray tarafından kuruldu.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Gökhan Karacık ve Baber Shahzad Chatha ortaklığında kuruldu.

Özkar 7 İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkar 7 İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Rabia Kılıç tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Düzkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Baki Düz tarafından kuruldu.

Özkar Demiryolları İnşaatı Limited Şirketi kuruldu!

Özkar Demiryolları İnşaatı Limited Şirketi  Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Biret Karakaya ve Mahsum Özen tarafından kuruldu.

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Aslan Ve Sarp İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Ve Sarp İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Ünal tarafından kuruldu.

Özkar 2020 İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkar 2020 İnşaat Yapı Malzemeleri Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Polat tarafından kuruldu.

Özkar Polimer Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkar Polimer Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ertufan tarafından kuruldu. 

sarp özkar haberleri Haberi

sarp özkar haberleri

Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Özkar "Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor. Gemi turlarının avantajı fark edildi. Makul ücretlerle seyahat edilebileceği artık biliniyor. Üç öğün yemeğin de gemide olduğu düşünüldüğünde, total hesapta gemi seyahatinde 4-5 ülke görüp daha ucuza bir tatil yapmak söz konusu" dedi.


Türk seyahatseverlerin gemi seyahatine ilgisi katlanarak artıyor. Türkiye'de yakın zamanda yaygınlaşmaya başlayan kruvaziyer turizminde yabancı turistleri Türk limanlarına gösterdiği ilgi de dikkatleri çekiyor.


Pronto Tour Satış ve Pazarlama Müdürü Sarp Özkar, AA muhabirine son dönemde turizm pastasındaki payını artıran kruvaziyer turizmini anlattı.


"Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde bir ivmeyle büyüyor" diyen Özkar,  kruvaziyer turizminin geçen yıl, bir önceki yılla kıyasla satışının yüzde 155 artarak...