04 / 05 / 2024

Sarphan Park ofis

Sarphan Park ofis

Emlak Konut GYO güvencesiyle Sarp Group tarafından Finans Park'ın C Blok Ofisleri Nisan 2015'te sahiplerine teslim edilecek. Proje 900 milyon liralık yatırım değeriyle hayata geçiriliyor.

Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu.

Kuyaş Gayrimenkul’un iş yeri projeleri yüzde 0,70 faizle!

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği İstanbul Vizyon Park Ofis Blokları, İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza ve Wedding World AVM’deki sınırlı sayıda iş yerleri için kaçırılmayacak tarihi bir kampanya başlattı.

Nurol GYO’nun 3 projesinde yeni etaplar satışta!

Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, ana kiracısı İş Bankası olan yanıbaşında otel ve AVM bloğu olan Nurol Park Ofis’i sıfır peşinatla satışa sunduklarını belirtti.

Nurol'un üç projesinde yeni etaplar özel fırsatlarla satışa çıkıyor!

Nurol Tower,Nurol Park ve Nurol Life projelerinde yeni etaplar,cazip fırsatlarla satışa sunuluyor. Hatipoğlu, ana kiracısı İş Bankası olan yanıbaşında Otel ve AVM bloğu olan Nurol Park Ofis’i sıfır peşinatla satışa sunduklarını belirtti.

Nurol Park Ofis satışa çıkıyor! Sıfır peşinatla!

Nurol GYO’nun, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park’ta ofisler satışa çıkıyor. Nurol Park Ofisler 4 metre tavan yüksekliği, açılır pencereleri ve sunduğu ayrıcalıklarla iş hayatınızı farklı bir boyuta taşıyor.

Kartal İz Park ofis fiyatları!

Kartal İz Park ofis fiyatları 900 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 4 blok halinde hayata geçirilen proje İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Soğanlık bölgesinde yükseliyor.

Sarphan Finans Park projesinde teslimler başladı!

Ataşehir'de Sarp Group imzası ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı.

Sarphan Finans Park C Blok'ta teslimler başladı!

Ataşehir'de Sarp Group imzası ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park projesinin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı.

Sarphan Finans Park ofisleri teslime hazır!

Ataşehir’de Sarp Group imzası, Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park projesinin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı. C Blok’ta, değişik büyüklüklerde 16 dükkân bulunuyor.

Sarphan Finans Park C Blok ofislerinde teslimler başladı!

Ataşehir'de Sarp Group tarafından güvenle inşa edilen Sarphan Finans Park projesinin C Blok Ofis bölümünde teslimler başladı. Ataşehir ayrıca Uluslararası Finans Merkezi'ne ev sahipliği yapıyor.

Sarphan Finans Park C blokta hayat başladı

İstanbul Atasehir Finans Merkezi'ndeki, Sarphan Finans Park'ın C bloğunda yer alan 123 adet ofis ve 16 adet dükkan sahiplerine teslim edildi.

Sarphan Finans Park Projesi'nin dükkanları teslim edildi!

Ataşehir'de Sarp Group ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Bloğunda yer alan 123 adet ofis ve 16 adet dükkan sahiplerine teslim edildi.

Sarphan Finans Park'ta teslimler başladı!

Ataşehir'de Sarp Group imzası ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Blok Ofis bölümünde teslim heyecanı başladı.Sarphan Finans Park projesinde tamamında konut ve iş yeri olmak üzere 937 bağımsız bölüm yer alıyor.

Sarphan Park ofis Haberi

Sarphan Park ofis

C Blok Ofisleri, alanlan 51 ila 119 metrekare arasında değişen 123 adet ofis ile alanları 100 ila 338 metrekare arasında değişen 16 adet dükkândan meydana geliyor. 


Yaklaşık 900 milyon liralık yatırım değeriyle hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinde tamamında konut ve iş yeri olmak üzere 937 bağımsız bölüm yer alıyor. Sarphan Finans Park'ta alanlan 41 ila 173 metrekare arasında değişen stüdyo daireden 3+1'e kadar farklı tiplerde 341 konut...