06 / 05 / 2024

Sarten ambalaj fabrika

Sarten ambalaj fabrika

Şirketin Hollanda Rosendal’daki fabrikasının kapılarını basına açan Sarten Üst Yöneticisi (CEO) Zeki Sarıbekir, “2020 hedefimiz 15 milyon Euro ciroya ulaşmak, ambalajda en önemli pazar Avrupa olduğu için bölgedeki metal ambalaj yatırımlarını artıracağız.” dedi…

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

Sarten Ambalaj 10 milyon Euro'ya Bulgaristan'daki ikinci fabrikasını aldı!

Türkiye'deki 16 fabrikası ile bölgesel güç haline gelen Sarten Ambalaj, 10 milyon Euro yatırımla Bulgaristan'daki ikinci fabrikasını satın aldı.

Sarten Ambalaj 2020'de 20 fabrikaya ulaştı!

Avrupa’nın 3 büyük ambalaj şirketinden biri olan Sarten Ambalaj’ın CEO’su Zeki Sarıbekir, hedeflerinin bu yıl içerisinde 20 fabrika ulaşmak olduklarını söyledi.

Türkler Avrupa’da fabrika avına çıktı!

Şirketin Hollanda Rosendal’daki fabrikasının kapılarını basına açan Sarten Üst Yöneticisi (CEO) Zeki Sarıbekir, “2020 hedefimiz 15 milyon Euro ciroya ulaşmak, ambalajda en önemli pazar Avrupa olduğu için bölgedeki metal ambalaj yatırımlarını artıracağız.” dedi…

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa OSB'de 10 fabrika kuracak!

SİAD, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde ayakkabı, plastik ambalaj, inşaat malzemeleri, triko, tekstil ve geri dönüşüm gibi farklı alanlarda 10 ayrı fabrika kuracak. SİAD ve Şanlıurfa OSB Müdürlüğü arasında arsa tahsis protokolünü imzalandı.

Oğuz Ambalaj'dan Gebze'ye 25 milyon euroluk fabrika!

Oluklu mukavva üreticisi Oğuz Ambalaj, iki yıl içinde Gebze'de kuracağı oluklu mukavva kutu üretimi fabrikası için 25 milyon euroluk yatırım yapacak.

Oğuz Ambalaj Gebze'de yeni fabrika kuracak!

33 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin önde gelen oluklu mukavva üreticisi Oğuz Ambalaj yeni yatırımlarla büyümeyi sürdürüyor. 75 milyon TL ciro hedefleyen Oğuz Ambalaj iki yıl içinde Gebze’de yeni bir fabrika kuracak.

Sarten, Adana’ya fabrika, Silivri’ye matbaa kuruyor!

Geçtiğimiz yılı 350 milyon dolar ciro ile kapatan Sarten Ambalaj, bu yıl Adana’ya yeni bir fabrika ve Silivri’ye metal ofset matbaası kurmaya hazırlanıyor. Sarten, yeni yatırımları için geri sayıma başladı.

Gaziantep'te fabrika yangını çıktı!

Gaziantep'te 2. OSB'de fabrika yangını çıktı. 2. OSB'deki kağıt ve ambalaj fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Ekiplerin, yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Sarten Ambalaj gayrimenkul sektörüne girdi!

1972 yılında kurulan Sarten Ambalaj, gayrimenkul sektörüne girdi. Sarten, bugün 12 milyon 699 bin TL sermaye ile 3Z Gayrimenkul Yatırımları A.Ş adında şirket kurdu.

3Z Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

3Z Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 12 milyon 699 bin 109 TL sermaye bedeliyle kuruldu. Şirketin yönetim kurulu başkanı Sarten Ambalaj'ın patronu Mustafa Zeki Sarıbekir...

Tire Deka ve Metropak, Ayrancılar’da fabrika kurdu!

Ambalaj üreticisi Tire Deka ve Metropak Ambalaj, 4 milyon TL yatırımla Ayrancılar’a fabrika kurdu. Yeni fabrikayla birlikte Tire Deka ve Metropak, üretim kapasitesini ve müşteri portföyünü de ikiye katlamayı hedefl iyor.

Sarten Ambalaj gayrimenkul kısmi bölünmesi hakkında açıklama yaptı!

Sarten Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na, 12 Mart 2014 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında gayrimenkul kısmi bölünmesi hakkında alınan kararı açıkladı...

Sarten ambalaj fabrika Haberi

Sarten ambalaj fabrika

Sarten Ambalaj, 15’i Türkiye’de 3’ü de yurtdışında olmak üzere toplam 18 fabrika ile faaliyetlerini sürdürmekte.

Posta gazetesinden Murat Gülderen'in haberine göre, şirketin Hollanda Rosendal’daki fabrikasının kapılarını basına açan Sarten Üst Yöneticisi (CEO) Zeki Sarıbekir, “Yurtdışı operasyonlarına 2000’li yılların başında Bulgaristan ile başladık. Ardından kozmetik ambalajları için Rusya ve en sonunda Hollanda fabrikalarını açtık. Hammaddeyi Türkiye’den getirip montajı burada yapıyoruz ve kozmetik kutuları üretiyoruz. Avrupa’da yeni fabrikalar satın alacağız” diye konuştu.

REKOR ÜRETİM

Hollanda’daki fabrika sayesinde Avrupa’ya ihracatı artırdıklarını belirten Zeki Sarıbekir, şöyle konuştu: “2017’de 84 milyon dolar olan ihracatı, 2018’de 104 milyon dolara, geçtiğimiz yıl da 120 milyon dolara taşıdık. 90’ın üzerinde ülkeye ürün sattık. Dünyadaki teneke kozmetik ambalajının yaklaşık yüzde 10’unu biz ürettik. Geçen sene buraya kurduğumuz ikinci hatla...